ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ (ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS








Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Crime - Αστυνομικό - Θρίλερ
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 11/10/2018
Σελίδες : 392
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 7η
ISBN:978-618-01-2433-0
ISBN Ebook: 978-618-01-2434-7
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Μορφή ebook : ePUB
Μεταφραστής : Χρύσα Μπανιά

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1938 

Ο Χίτλερ είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει τον πόλεμο. Ο Τσάμπερλεν προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει την ειρήνη. Η απόφαση θα ληφθεί σε μια πόλη που θα μείνει εφεξής στην Ιστορία για όσα συνέβησαν εκεί: στο Μόναχο. Καθώς το αεροπλάνο του Τσάμπερλεν διασχίζει τη Μάγχη και το τρένο του Φύρερ αγκομαχά από το Βερολίνο, δύο νέοι άντρες ταξιδεύουν κρύβοντας ο καθένας τα δικά του μυστικά. 

Ο Χιου Λέγκατ είναι ένας από τους προσωπικούς γραμματείς του Τσάμπερλεν. Ο Πολ Χάρτμαν είναι Γερμανός διπλωμάτης και μέλος της αντίστασης κατά του Χίτλερ. Υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι στην Οξφόρδη, πριν ο Χίτλερ ανέλθει στην εξουσία, και δεν έχουν ξαναδεί ο ένας τον άλλον από την τελευταία φορά που είχαν βρεθεί στο Μόναχο πριν από έξι χρόνια. Τώρα, καθώς το μέλλον της Ευρώπης προβάλλει δυσοίωνο, οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν ξανά.

Όταν το ρίσκο είναι τόσο υψηλό, ποιον θέλεις και μπορείς να προδώσεις; Τους φίλους σου, την οικογένειά σου, την πατρίδα σου ή τη συνείδησή σου; Ένα κατασκοπευτικό θρίλερ για την πίστη και την προδοσία, με φόντο τη μοιραία Διάσκεψη του Μονάχου όπου παίχτηκε η τύχη της Ευρώπης μεταξύ των τεσσάρων Μεγάλων Δυνάμεων: της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΧΑΡΙΣ γεννήθηκε το 1957 στο Νότιγχαμ. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. Εργάστηκε για έξι χρόνια ως ρεπόρτερ για το Panorama και το Newsnight του BBC, ως πολιτικός συντάκτης στον Observer και ως αρθρογράφος με τακτική στήλη στις εφημερίδες Sunday Times και Daily Telegraph. Το 2003 ανακηρύχθηκε Αρθρογράφος της Χρονιάς στα Βρετανικά Βραβεία Τύπου. Έχει γράψει πέντε βιβλία γενικών γνώσεων μεταξύ των οποίων το ΓΚΟΤΣΑ! (1983), το ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΙΤΛΕΡ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ (1986), το οποίο διασκευάστηκε για την τηλεόραση, και το μπεστ σέλερ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ: Η ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΙΝΓΚΑΜ (1990). Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί το μυθιστόρημα του FATHERLAND, το οποίο μεταφράστηκε σε 25 γλώσσες και ήταν για μήνες το Νο 1 στους καταλόγους μπεστ σέλερ σε όλο τον κόσμο, το ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΙΝΙΓΜΑ, το οποίο γυρίστηκε κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τους Ντάγκρεϊ Σκοτ και Κέιτ Ουίνσλετ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, που επίσης έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, που γυρίστηκε ταινία σε σκηνοθεσία του Ρομάν Πολάνσκι και με πρωταγωνιστές τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Πιρς Μπρόσναν, το ΠΟΜΠΗΙΑ, IMPERIUM, CONSPIRATA (Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ) και Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε 37 γλώσσες.


ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ 2 - ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ







Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Επιστημονική φαντασία,Περιπέτεια
Σειρά : Πυξίδα (για εφήβους και ενήλικες)
Ημ. Έκδοσης : 11/10/2018
Σελίδες : 464
Ηλικία : 14+
ISBN:978-618-01-2769-0
ISBN Ebook: 978-618-01-2770-6
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Μορφή ebook : ePUB
Μεταφραστής : Τριαδά Πηνελόπη

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Οι ζωές της Σάιρα και του Άκος χαράσσονται από τη μοίρα τους, από τη στιγμή της γέννησής τους. Και από τη μοίρα δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει. Ο Άκος είναι ερωτευμένος με τη Σάιρα, παρόλο που ξέρει ότι το πεπρωμένο του είναι να πεθάνει υπηρετώντας την οικογένειά της. Και όταν ο πατέρας της Σάιρα, ο Λάζμετ, ένας σκληρός τύραννος, διεκδικεί ξανά τον θρόνο του βασιλείου των Σοτέτ, ο Άκος πιστεύει ότι το τέλος του είναι πιο κοντά από ποτέ.

Καθώς ο Λάζμετ κηρύσσει έναν βίαιο πόλεμο, η Σάιρα και ο Άκος προσπαθούν απεγνωσμένα να τον σταματήσουν. Για τη Σάιρα, αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να αφαιρέσει τη ζωή του ανθρώπου που είναι –ή μπορεί και να μην είναι– ο πατέρας της. Για τον Άκος, σημαίνει ότι ίσως θα πρέπει να θυσιάσει τη δική του ζωή. Σε μια απρόσμενη ανατροπή, οι δύο νέοι θα ανακαλύψουν πώς κάποιες φορές η μοίρα επεμβαίνει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. 

Η συνέχεια του μυθιστορήματος ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ είναι μια ιστορία γεμάτη ελπίδα, χιούμορ, πίστη και μια αγάπη που τολμά να νικήσει.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 

Η ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΡΟΘ είναι η συγγραφέας της ευπώλητης σειράς Απόκλιση, που αποτελείται από τέσσερα βιβλία (ΑΠΟΚΛΙΣΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ και ΤΕΣΣΕΡΑ). Ζει με τον άνδρα της στο Σικάγο.


Ο ΟΡΚΟΣ




Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Crime - Αστυνομικό - Θρίλερ
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 11/10/2018
Σελίδες : 448
Ηλικία : 18+
ISBN:978-618-01-2730-0
ISBN Ebook: 978-618-01-2731-7
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Μορφή ebook : ePUB
Μεταφραστής : Χρήστος Καψάλης


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Λίζα ζει μια πολύ ήσυχη ζωή, αφοσιωμένη στην ανατροφή της δεκαεξάχρονης κόρης της, Άβα. Επιφυλακτική απέναντι στους άντρες, δε μιλά ποτέ για το παρελθόν της ή για τον απόντα πατέρα της Άβα. Η καλύτερη φίλη της, η Μέριλιν, παρόλο που έχει τα δικά της οικογενειακά προβλήματα, προσπαθεί να την πείσει να ανοιχτεί και να αρχίσει να φλερτάρει. 

Η Άβα έχει κουραστεί από την υπερποστατευτική μητέρα της. Θέλει να ζήσει σαν μια φυσιολογική έφηβη, να χαλαρώνει με τους κολλητούς της, να πηγαίνει για κολύμπι, να έχει αγόρι. Η μαμά της θα φρίκαρε αν ήξερε ότι η Άβα έχει ήδη κάποιον στην καρδιά της, κάποιον που την κάνει να νιώθει μοναδική. 

Η Λίζα, πάλι, νιώθει μια περίεργη ανησυχία τον τελευταίο καιρό καθώς μικροπράγματα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους στο παρόν. Γνωρίζει ότι ο μοναδικός τρόπος να προστατέψει τον εαυτό της και την κόρη της είναι να έρθει αντιμέτωπη με τους φόβους της. Αλλά δεν αρκεί να έχει θάρρος. Θα χρειαστεί βοήθεια από το μοναδικό άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί – τη Μέριλιν. Και για να τα καταφέρουν πρέπει να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους. Πραγματικά ειλικρινείς. Η Μέριλιν ορκίστηκε ότι θα κάνει τα πάντα. 

Πριν από πολύ καιρό και η Λίζα είχε δώσει έναν όρκο. Και δεν τον κράτησε. Αυτή η προδοσία δεν ξεχάστηκε ποτέ – ούτε συγχωρέθηκε. Και τώρα η Λίζα θα πρέπει να το πληρώσει. 

Η συγγραφέας του μπεστ σέλερ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ επιστρέφει μ’ ένα καθηλωτικό, ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ για μια μαμά, την κόρη της και την καλύτερη φίλη της, τα μυστικά που κρύβουν και τους κινδύνους που δεν μπορούν να αποφύγουν.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η ΣΑΡΑ ΠΙΝΜΠΟΡΟ είναι συγγραφέας και σεναριογράφος. Έχει εκδώσει πάνω από 20 μυθιστορήματα θρίλερ/ τρόμου για ενηλίκους και εφήβους, ενώ συνεργάζεται με το BBC και άλλες εταιρείες από τον χώρο της τηλεόρασης. Το νέο της μυθιστόρημα ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ έχει ήδη πουληθεί σε 19 χώρες και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.


#beautydayswithabook #beautydaysblogbyMaryandEva #blog #blogger #ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ_PSICHOGIOS PUBLICATIONS #bookstagram #instabook #booklover #booktime  #ilovebooks  #βιβλία
Τα βιβλία   θα τα βρείτε στα  συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία  και εδώ https://www.psichogios.gr/site/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ