Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 21, 2018

Παρουσίαση στις 22/9 (Public Λευκωσίας): Η Τέχνη του Coaching - Eισαγωγή στη Θεωρία & Πρακτική της Coaching Ψυχολογίας (Χαράλαμπος Πετράς)

Εικόνα
Η Τέχνη του Coaching Eισαγωγή στη Θεωρία & Πρακτική της Coaching Ψυχολογίας Οι  Εκδόσεις iWrite  και o συγγραφέας  Χαράλαμπος Πετράς  σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο  "Η Τέχνη του Coaching - Eισαγωγή στη Θεωρία & Πρακτική της Coaching Ψυχολογίας" ,   στα  Public Λευκωσίας  ( Βεργίνας 3 Στρόβολος ), το  Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου  στις  18:00. Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όλους όσους καταπιάνονται με την ανάπτυξη και την προσωπική ενδυνάμωση. από το οπισθόφυλλο Με επιρροές από την Ανθρωπιστική και Υπαρξιακή προσέγγιση, τη Θετική Ψυχολογία, τη Συστημική Σκέψη και τον Κονστρουκτιβισμό, το Coaching είναι μια σπουδαία τέχνη για να την εγκαταλείψουμε στους «γκουρού της ευτυχίας». Είναι το Coaching μια κατασκευή; Είναι ένα αυτόνομο πεδίο; Είναι μια παρέκκλιση ή μια καινοτομία; Στο πρώτο μέρος, αναπτύσσω μια, ιστορικά και θεωρητικά, ολοκληρωμένη πρόταση για τον ορισμό αυτής της τέχνης και των κινημάτων που εμπεριέχει.

ReadmebyEleni ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο για το 2019 από την Ελένη Αλεξανδροπούλου

Εικόνα
Το πρώτο  ημερολόγιο ReadmebyElen i για το 2019 είναι μια ιδέα της Ελένης Αλεξανδροπούλου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Το Δόντι». Είναι εμπνευσμένο από τη δημοφιλή και ιδιαίτερη παρουσία της σε facebook και instagram. Έχει θέμα τα όνειρα, είναι εβδομαδιαίο και μαζί με τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες για το 2019, χρωματίζεται από τις ξεχωριστές παρεμβάσεις της.  Η Ελένη Αλεξανδροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. . Όνειρό της να γίνει ηθοποιός και συγγραφέας. Σπούδασε όμως Ηλεκτρονικός Μηχανικός, και με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων κυνήγησε τελικά άλλη καριέρα. Το 2012, αποφασίζει παράλληλα με τη δουλειά της να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρο, ύστερα από την παρότρυνση ενός αγνώστου στο μετρό, που της προτείνει να γίνει ηθοποιός λόγω των αστείων εκφράσεων της και του χιούμορ της!  Έτσι, καταλήγει στην ανώτερη δραματική σχολή «Θεατρική Τέχνη», του Α. Ανδριόπουλου, όπου και φοίτησε για ένα έτος. Στη συνέχεια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,