ΕΡΩΤΕΣ & ΘΡΗΝΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ από τις τραγωδίες του Ευριπίδη, με την μοναδική Άντζελα Γκερέκου





 Η πανέμορφη & ταλαντούχα ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου συμπρωταγωνιστεί με σημαντικές Ελληνίδες ηθοποιούς και ερμηνεύουν τις 7 ηρωίδες του Ευριπίδη, στο Ηρώδειο την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 .

Το Ίδρυμα Σπίτι του Ηθοποιού, ο πολιτιστικός οργανισμός Sound & Picture Theatre Production και ο σκηνοθέτης Πάνος Αγγελόπουλος παρουσιάζουν για μία και μοναδική παράσταση το έργο ΕΡΩΤΕΣ & ΘΡΗΝΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, από τις επτά γυναικείες επιβλητικές μορφές, τα ονόματα των οποίων είναι και οι τίτλοι από τις τραγωδίες του Ευριπίδη «Άλκηστη», «Ανδρομάχη», «Μήδεια», «Ιφιγένεια», «Ελένη», «Εκάβη» και «Ηλέκτρα» στον εμβληματικό χώρο του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9:00.

 Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού. Άννα Φόνσου, Άντζελα Γκερέκου, Κατερίνα Διδασκάλου, Θεοδώρα Τζήμου, Βασιλική Τρουφάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μυρτώ Γκόνη.

 Συμμετέχει ομάδα χορού από 20 ηθοποιούς. 

Ο σκηνοθέτης Πάνος Αγγελόπουλος συνεργάζεται με τον έξοχο μουσικό Δημήτρη Παπαδημητρίου για την πρωτότυπη μουσική όπως με την σπουδαία χορογράφο Έρση Πήττα για την κίνηση του χορού, σε νέα μετάφραση του Γιώργη Έξαρχου.


Ένας συνδυασμός , λόγου, κίνησης , μουσικής & video art σε μια πρωτότυπη σκηνική συνύπαρξη. ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ» ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΕΡΩΤΕΣ & ΘΡΗΝΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ από τις τραγωδίες του Ευριπίδη. «Άλκηστη», «Ανδρομάχη» «Μήδεια», «Ιφιγένεια», «Ελένη», «Εκάβη», «Ηλέκτρα». Σκηνοθεσία: Πάνος Αγγελόπουλος Μουσική : Δημήτρης Παπαδημητρίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅