Νέες κυκλοφορίες παιδικών στις 9.11.2023 από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 


ας παρουσιάζουμε τα νέα παιδικά βιβλία των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες. Διαθέσιμα από τις 9 Νοεμβρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
RAVENSBURGER
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ; ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ: ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ: ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ: ΦΟΒΑΜΑΙ, ΘΥΜΩΝΩ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ
Μια νέα σειρά γνώσεων για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών με την εγγύηση της Ravensburger. Γιατί, τι και πώς; είναι ο τίτλος και τα βιβλία καλύπτουν όλα τα θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν τους μικρούς αναγνώστες. Απαντούν στις ερωτήσεις των παιδιών με τρόπο κατανοητό για την ηλικία τους και περιέχουν παραθυράκια, ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν παίζοντας. Με ζωηρή και πλούσια εικονογράφηση που κάνει διασκεδαστική την εμπειρία και με επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες.
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ
ΑΝΤΟΥΑΝ ΝΤΕ ΣΕΝΤ-ΕΞΙΠΕΡΙ
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ

Ανακαλύψτε μια μαγευτική συλλογή από αποφθέγματα για την αγάπη, τη φιλία και ό,τι μας κάνει ανθρώπους, μέσα από το πολυαγαπημένο έργο του Σεντ-Εξιπερί, διανθισμένη με τις εμβληματικές εικόνες της πρωτότυπης έκδοσης.

Για παιδιά από 7 ετών.

ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑΡΝΙΑ 6 - Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ
Κ. Σ. ΛΙΟΥΙΣ
Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑΡΝΙΑ 6 - Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ

Νάρνια… εκεί όπου οι Γίγαντες σπέρνουν μεγάλες καταστροφές… όπου το κακό μηχανεύεται καταραμένα ξόρκια… όπου κυριαρχεί η μαγεία. Μέσα από ανείπωτους κινδύνους και βαθιές, σκοτεινές σπηλιές, μια γενναία παρέα φίλων προσπαθεί να σώσει έναν φυλακισμένο πρίγκιπα. Όμως η αποστολή τους στην Κάτω Γη τούς φέρνει αντιμέτωπους με το κακό, που είναι πιο όμορφο και πιο θανατηφόρο απ’ όσο μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ είναι το έκτο βιβλίο από την κλασική σειρά λογοτεχνίας του φανταστικού του Κ. Σ. Λιούις, ο οποίος, εδώ και πάνω από εξήντα χρόνια, μεταφέρει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών στη μαγική χώρα Νάρνια, εκεί όπου τα ζώα μιλούν και το πεπρωμένο μπορεί να οριστεί απ' την αρχή. Το βιβλίο περιλαμβάνει τις πρωτότυπες ασπρόμαυρες εικόνες που είχε δημιουργήσει για τη Νάρνια η βραβευμένη Πολίν Μπέινς.

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑΡΝΙΑ 7 - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ
Κ. Σ. ΛΙΟΥΙΣ
Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑΡΝΙΑ 7 - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ

Νάρνια… εκεί όπου τα ψέματα τροφοδοτούν τον φόβο… όπου η πίστη δοκιμάζεται… όπου κάθε ελπίδα φαίνεται να έχει χαθεί. Τις τελευταίες μέρες της Νάρνια η χώρα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή – όχι από κάποιον ξένο εισβολέα, αλλά από έναν εσωτερικό εχθρό. Ψέματα και προδοσία είναι βαθιά ριζωμένα, και μόνο ο βασιλιάς και μια μικρή ομάδα που τον ακολουθεί πιστά μπορούν να αποτρέψουν την καταστροφή του κόσμου που αγαπούν, σε αυτό το συγκλονιστικό τέλος των Χρονικών της Νάρνια. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ είναι το έβδομο και τελευταίο βιβλίο από την κλασική σειρά λογοτεχνίας του φανταστικού του Κ. Σ. Λιούις, ο οποίος, εδώ και πάνω από εξήντα χρόνια, μεταφέρει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών στη μαγική χώρα Νάρνια, εκεί όπου τα ζώα μιλούν και το πεπρωμένο μπορεί να οριστεί απ' την αρχή. Το βιβλίο περιλαμβάνει τις πρωτότυπες ασπρόμαυρες εικόνες που είχε δημιουργήσει για τη Νάρνια η βραβευμένη Πολίν Μπέινς.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅