Νέες κυκλοφορίες στις 07.10.2021 από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

 Στο πρώτο εκδοτικό του Οκτωβρίου οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ καλωσορίζουν δυναμικά το φθινόπωρο με τίτλους που θα κάνουν αίσθηση.



ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ, του Μένιου Σακελλαρόπουλου, είναι μια αληθινή ιστορία με φόντο τα ισοπεδωμένα Καλάβρυτα και τη φρίκη του ολοκαυτώματος, ένα ολόφωτο μήνυμα στην ανθρωπότητα για τη δύναμη της ψυχής του ανθρώπου.
Αλλάζοντας κλίμα, η Ισμήνη Μπάρακλη, με ένα νέο, διαφορετικό, πιπεράτο ευθυμογράφημα εποχής με τίτλο Η ΘΕΙΑ ΜΠΕΜΠΑ, θα κερδίσει τους λάτρεις της ελληνικής λογοτεχνίας.
Στην κατηγορία της ξένης λογοτεχνίας, Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΝΙΑΣ αποτελεί τον αποχαιρετισμό του κορυφαίου σύγχρονου Ισπανού λογοτέχνη Κάρλος Ρουίθ Θαφόν στο κοινό του και περιέχει έντεκα σαγηνευτικές ιστορίες εμπνευσμένες από το λογοτεχνικό σύμπαν της σειράς Το Κοιμητήριο των Λησμονημένων Βιβλίων. Τέλος, Ο ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ, του Έντι Τζέικου, μια μοναδική αυτοβιογραφία, με τη φιλοσοφία ζωής ενός επιζώντα του Άουσβιτς, θα μας διδάξει πως η ζωή μπορεί να είναι όμορφη αν την κάνουμε όμορφη. Από εμάς εξαρτάται…

Στο εκδοτικό πρόγραμμα των νέων εφηβικών και παιδικών βιβλίων, δεσπόζουσα θέση κατέχει η πολυαναμενόμενη, εικονογραφημένη έκδοση Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΖΚΑΜΠΑΝ. Το τρίτο εικονογραφημένο βιβλίο της κλασικής σειράς της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ξεχειλίζει από μαγικές εικόνες που έχει δημιουργήσει ο βραβευμένος Τζιμ Κέι.
Ξεχωριστή θέση στην εφηβική ‒ νεανική λογοτεχνία κατέχει Η ΛΟΓΟΔΟΣΜΕΝΗ, από την Κίρα Κας, τη Νο 1 ευπώλητη συγγραφέα της αγαπημένης σειράς Η επιλογή. Με μότο «Ο βασιλιάς την επέλεξε. Η δική της καρδιά ανήκει σε άλλον», Η ΛΟΓΟΔΟΣΜΕΝΗ υπόσχεται να προσφέρει στις νεαρές αναγνώστριες μια έντονη ιστορία γεμάτη ρομαντισμό, περιπέτεια και φαντασία.
Τέλος, στο εκδοτικό μας πρόγραμμα ξεχωρίζει ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ, που έχει δημιουργηθεί από την παγκοσμίως γνωστή ομάδα της μπεστ σέλερ σειράς βιβλίων Ιστορίες της Καληνύχτας για Επαναστάτριες. Πρόκειται για έναν πολύτιμο οδηγό με χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές που θα βοηθήσει τις νεαρές επαναστάτριες να αντιμετωπίσουν την εφηβεία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ