Νέες κυκλοφορίες 23.09.2021 από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

 


Η φθινοπωρινή εκδοτική σεζόν για τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ξεκινάει δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες!

Η φθινοπωρινή εκδοτική σεζόν ξεκινάει δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες!
Στην κατηγορία της Ελληνικής Λογοτεχνίας επανακυκλοφορεί το μπεστ σέλερ της συγγραφέως των 260.000 αντιτύπων Νικόλ-Άννας Μανιάτη, με τίτλο ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ενώ καλωσορίζουμε στις εκδόσεις μας την Άννα Παπαδάκη-Σωτηριάδη που υπογράφει ΤΟ ΥΨΙΛΟΝ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ.
Στην Ξένη Λογοτεχνία κυκλοφορεί επιτέλους το ΚΟΡΙΤΣΙ Α της Άμπιγκεϊλ Ντιν, το σημαντικότερο θρίλερ μετά «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε», σύμφωνα με το περιοδικό ELLE.
Στον τομέα των Γενικών Γνώσεων, ο διδάκτωρ φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και κορυφαίος δάσκαλος διαλογισμού Φαμπρίς Μιντάλ συμπεριέλαβε στο βιβλίο ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ρήσεις σαράντα προσωπικοτήτων, τις οποίες αναλύει σε σύντομα δοκίμια που υπόσχονται να βελτιώσουν τη ζωή μας!
Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ιδιαίτερη θέση κατέχει το υπέροχο εικονογραφημένο βιβλίο Ο ΤΖΕΡΕΜΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ. Πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία που θα βοηθήσει τα μικρά παιδιά να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες και τους φόβους τους.
Ξεχωριστή θέση κατέχει, επίσης, το εικονογραφημένο βιβλίο ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΔΡΑΚΕ!, μια γλυκιά, διαδραστική ιστορία με τον αγαπημένο κόκκινο δράκο από το βιβλίο ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ! που θα βοηθήσει τα μικρά παιδιά να αντιμετωπίσουν το άγχος τους για την πρώτη μέρα στο σχολείο!
Τέλος, τα δύο νέα απίθανα βιβλιο-παιχνίδια, ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ: ΩΚΕΑΝΟΣ / ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ υπόσχονται στα παιδιά ατελείωτες ώρες διασκέδασης! Κάθε κουτί περιέχει ένα εικονογραφημένο βιβλιαράκι και πέντε παζλ 4 κομματιών με ανάγλυφα σημεία, ιδανικά για τα χεράκια των μικρών παιδιών.

TV NEWS
Η Victoria Hislop επανέρχεται με μια νέα έκδοση του βιβλίου της ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, βασισμένη στο ομότιτλο σίριαλ της ΕΡΤ, ενώ η πρώτη έκδοση θα είναι 8.000 αντίτυπα. Δείτε εδώ το trailer της σειράς, που ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου. Στις 28 Σεπτεμβρίου βγαίνει στον αέρα η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Έιντα Τουίστ στο Netflix ‒ δείτε το full trailer. Στη σειρά εμφανίζονται επίσης οι χαρακτήρες των βιβλίων μας Ίγκι Πεκ και Ρόζι Ριβίαρ. Επιπλέον παραγωγοί της σειράς είναι η αχτύπητη ομάδα Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Τα βιβλία φέρουν αυτοκόλλητη σήμανση NETFLIX επάνω στα εξώφυλλα. Ο ΦΛΟΓΟΦΟΡΟΣ του Μπέρναρντ Κόρνγουελ είναι το 10ο βιβλίο της σειράς «Σαξονικά Χρονικά», η οποία έχει μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά στο NETFLIX με τίτλο The Last Kingdom.

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅