Τέσσερα (4) νέα βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «ΠΕΔΙΟ» και τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»:

 Τέσσερα (4) νέα βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «ΠΕΔΙΟ» και τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»

 

Το ταξίδι της Πηνελόπης - Marie Robert (εκδ. Ελληνικά Γράμματα)




Από το νέο συγγραφικό αστέρι της Γαλλίας, ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με ηρωίδα μια μυθική και συνάμα σύγχρονη Πηνελόπη, αποφασισμένη να ανακαλύψει το νόημα της ζωής ξεκινώντας μια περιπέτεια με αφετηρία την Ελλάδα, τη χώρα του μύθου και του ονείρου.

Ένα απολαυστικό ταξίδι που ακροβατεί στα όρια της φιλοσοφικής σκέψης, μια σχεδόν μυστικιστική οδύσσεια με απόλυτο προορισμό την Ιθάκη των υπαρξιακών απαντήσεων και της απόλυτης ευτυχίας.


 

Η ευτυχία είσαι εσύ: Ένας οδηγός για να αλλάξεις τη ζωή σου Tina Turner (εκδ. Πεδίο)



Μία από τις δημοφιλέστερες σταρ του μουσικού στερεώματος παγκοσμίως αποκαλύπτει, σε αυτό το βιβλίο, τη σοφία που αναδύεται από τη συναρπαστική ιστορία της ζωής της και τη μοιράζεται μαζί μας, χαρίζοντάς μας ένα δώρο που μπορεί να αποτελέσει πραγματική έμπνευση για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η Tina Turner μας δείχνει πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε ανυπέρβλητα εμπόδια και να αλλάξουμε τη ζωή μας για πάντα. Η συνταγή της δεν περιλαμβάνει απλά ευχολόγια για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, αλλά πνευματικά εργαλεία και σοφές συμβουλές ώστε να εμπλουτίσουμε τον μοναδικό δρόμο μας σε αυτόν τον κόσμο και να φτάσουμε στον στόχο μας.


Μαρουσώ Θεόδωρος Λιμήτσιος (εκδ. Ελληνικά Γράμματα)



Ο Θεόδωρος Λιμήτσιος, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του με το Εγώ μεγάλωνα για σένα…, επιστρέφει με το νέο του βιβλίο. Η ιστορία της Μαρουσώς ξεκινάει από τα βάθη της Ανατολίας, στη μακρινή Καππαδοκία, περνάει από την πολύβουη Κωνσταντινούπολη και την κοσμοπολίτικη Σμύρνη, τον Βόλο και το Πήλιο, για να φτάσει έως τα αγέρωχα βουνά της Πίνδου, εκεί όπου η Θεσσαλία αγκαλιάζει την Ήπειρο.

Ένα μυθιστόρημα καθηλωτικό, γεμάτο ανατροπές, αγωνία και αληθινό συναίσθημα που μας μεταφέρει σε χαμένες πατρίδες, αλλά και σε αλλοτινές, νοσταλγικές εποχές.


Έρωτας μάγος Νόρα Πυλόρωφ (εκδ. Ελληνικά Γράμματα)



Ένας άνδρας όμορφος και επιτυχημένος κάνει απροσδόκητα πρόταση γάμου στη γραμματέα του, με την οποία έχει μέχρι τότε μια τυπική επαγγελματική σχέση. Η νεαρή γυναίκα αντιστέκεται στην αρχή, όμως, παρά τη συναισθηματική του ψυχρότητα, τον βρίσκει ακαταμάχητα ελκυστικό και εντέλει δέχεται. Έτσι, ξεκινά και για τους δύο μια αδιέξοδη σχέση κυριαρχίας και υποταγής. Η συμβίωση αυτή θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, σκοτεινά πάθη και τραύματα από το οικογενειακό παρελθόν των δύο πρωταγωνιστών.

Το νέο μυθιστόρημα της Νόρας Πυλόρωφ είναι μια σαγηνευτική αφήγηση που φωτίζει αθέατες όψεις του γυναικείου ψυχισμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅