Νέα βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και τις εκδόσεις «Πεδίο»

 Επτά (7) νέα βιβλία κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες από τις εκδόσεις «ΠΕΔΙΟ» και τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»:



 

«Greenlights» Matthew McConaughey (εκδ. Πεδίο).



Ένα βιβλίο πνευματώδες, ειλικρινές και καλογραμμένο, που εμπνέει και συγκινεί. Το προσωπικό οδοιπορικό ζωής του διάσημου και βραβευμένου ηθοποιού Matthew McConaughey. Ένα πολύτιμο εργαλείο για τη σοφία του δρόμου που ανοίγεται μπροστά μας κάθε φορά που ανάβει πράσινο.


«100% Ευτυχία» - Raphaelle Giordano (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).



Ένα αλφαβητάρι-σταθμός στην αναζήτηση της ευτυχίας και μαζί ένα σημειωματάριο, για να φυλάξετε για πάντα σκέψεις, συναισθήματα, αποφάσεις… ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό! Γυρίστε σελίδα, τολμήστε την αλλαγή και κατακτήστε τα όνειρά σας! Κερδίστε την ευτυχία 100%!

 

«Τα 3 Bήματα της Aφύπνισης» Osho  (εκδ. Πεδίο).



Αυτό το μικρό βιβλίο, κατ’ ουσίαν, είναι ένα μεγάλο βιβλίο, που περιλαμβάνει ολόκληρη τη διδασκαλία του Όσσο από την πρώιμη περίοδο της δημόσιας πνευματικής δράσης του και των διδασκαλιών του.

 

«Είχε Μαμά ο Μιρό;» Μαρίνα Σωτηροπούλου-ΖορμπαλάΑλεξάνδρα Μουρίκη (εκδ. Πεδίο).



Στο βιβλίο διερευνώνται και προτείνονται πρακτικές διδασκαλίας που βασίζονται στους συσχετισμούς ανάμεσα στην Αισθητική Θεωρία και την Αισθητική Αγωγή που εφαρμόζεται στο σχολείο. Εξετάζεται ειδικότερα πώς η Αισθητική μπορεί να αξιοποιηθεί ως υπόβαθρο για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή συγκεκριμένων κατηγοριών βιωματικών δραστηριοτήτων τέχνης, κατάλληλων να ενσωματώνονται στα προγράμματα σπουδών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

«Baby Shark» (εκδ. Πεδίο).




Το παγκόσμιο φαινόμενο «Baby Shark» για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Λίγο πριν από την κυκλοφορία της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς από τη Nickelodeon, οι μικροί αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν το Μικρό Καρχαριάκι και την παρέα του στις υποβρύχιες περιπέτειές τους. Θα ζωγραφίσουν, θα κολλήσουν αυτοκόλλητα και θα παίξουν με όλη την Καρχαριο-παρέα!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅