Νέες κυκλοφορίες στις 10.6.21 Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΊΟΣ  καλωσορίζουν το καλοκαίρι με το πρώτο εκδοτικό του Ιουνίου με 10 νέες εκδόσεις των βιβλίων της βασίλισσας του αστυνομικού μυθιστορήματος Agatha Christie! Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΡΑΦΑ και ακόμα 9 βιβλία είναι εδώ για να γεμίσουν το καλοκαίρι με συναρπαστικά μυστήρια.



Επίσης, ο αγαπημένος συγγραφέας του διεθνούς μπεστ σέλερ Ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΓιούνας Γιούνασον, επιστρέφει με μια απολαυστική περιπέτεια με τίτλο ΓΛΥΚΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑE. Ο συγγραφέας τα βάζει με τη σύγχρονη υποκρισία και απληστία, δίνοντάς μας να καταλάβουμε τι έχει στ' αλήθεια σημασία στη ζωή.
Στην κατηγορία των βιβλίων γενικών γνώσεων, η συγγραφέας και γνωστή ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου, με οδηγό τη μαιευτική μέθοδο και την ψυχοθεραπευτική πρακτική, δείχνει τον δρόμο για τον αληθινό έρωτα και την ευτυχία, μακριά από οικογενειακά και κοινωνικά στερεότυπα.
Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι δύο νέοι τίτλοι της σειράς ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, οι οποίοι παρουσιάζουν τις βιογραφίες του ΖΙΝΤΑΝ και ΖΛΑΤΑΝ αντίστοιχα. Μέσα από τα βιβλία, τα παιδιά θα συναντήσουν τους αγαπημένους τους παίκτες και θα γνωρίσουν την πορεία τους από τις αλάνες μέχρι τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου. Ο πρόλογος κάθε βιβλίου ανήκει στον Μένιο Σακελλαρόπουλο.
Ξεχωριστή θέση κατέχει, επίσης, η πολυτελής έκδοση ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, που περιέχει 29 πολυαγαπημένες ιστορίες της Βίβλου, από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Κάθε ιστορία έχει γραφτεί με απλότητα και έχει αποτυπωθεί με υπέροχη εικονογράφηση, ώστε να αγγίξει την καρδιά των μικρών αναγνωστών.
Τέλος, κυκλοφορεί η συλλεκτική κασετίνα ΠΙΠΗ ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗ, που περιέχει τις τρεις σκληρόδετες εκδόσεις με τις περιπέτειες της αγαπημένης ηρωίδας μικρών και μεγάλων, ενώ ξανά διαθέσιμη είναι η κασετίνα ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, που περιέχει τα επτά βιβλία της αγαπημένης σειράς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅