H βιογραφία της Κάμαλα Χάρις κυκλοφορεί τον Απρίλιο από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

 

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΛΑ
 Η ζωή και η πορεία της πρώτης γυναίκας Αντιπροέδρου των ΗΠΑ

H βιογραφία της Κάμαλα Χάρις κυκλοφορεί τον Απρίλιο από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Από το ξεκίνημα της λαμπρής δικαστικής καριέρας έως την ορκωμοσία στον Λευκό Οίκο,
ο έμπειρος δημοσιογράφος Dan Morain παραδίδει την πρώτη εις βάθος βιογραφία της Κάμαλα Χάρις.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΛΑ

Κόρη δύο μεταναστών σε μια πολιτεία με φυλετικούς διαχωρισμούς, η Κάμαλα Χάρις κατάφερε με τον δυναμισμό και την εργατικότητά της να γίνει η πρώτη μαύρη γυναίκα Γενική Εισαγγελέας στην ιστορία της Καλιφόρνιας. Επόμενοι σταθμοί: η Γερουσία, η στήριξη του Μπαράκ Ομπάμα (όταν ακόμα η υποψηφιότητά του για την προεδρία φαινόταν να μην έχει καμία τύχη) και μια ολική επαναφορά στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ, αφού μετά την ανεπιτυχή δική της καμπάνια για την προεδρία, πέτυχε με την πανέξυπνη παρασκηνιακή της στάση να λάβει την πολύτιμη υποψηφιότητα για το αξίωμα της Αντιπροέδρου δίπλα στον Τζο Μπάιντεν.


Ο Dan Morain, προσκεκλημένος ως επίσημος βιογράφος της Κάμαλα Χάρις στην ορκωμοσία της ως Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, σκιαγραφεί ένα απολύτως ρεαλιστικό πορτρέτο αυτής της δυνατής, εύστροφης, απαιτητικής, εργατικής, έξυπνης και πολυεπίπεδης γυναίκας. Παράλληλα με όλα αυτά, μας αποκαλύπτει τι κάνει η Κάμαλα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: το πώς ερωτεύτηκε αργά στη ζωή της, πώς έγινε θετή μητέρα δύο παιδιών, πώς ενδιαφέρθηκε για τα λιγότερο γνωστά μέλη της ευρύτερης πολιτικής της οικογένειας που είναι μαζί της από παλιά.
Μέσα από τη διεισδυτική αυτή βιογραφία της –που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο 2021– θα γνωρίσουν όλοι τις αξίες και τις προτεραιότητές της, που συνθέτουν αυτό τον μοναδικό τρόπο που την έφερε στην κορυφή: τον τρόπο της Κάμαλα.

Η βιογραφία της Κάμαλα Χάρις από τον Dan Morain κυκλοφορεί τον Απρίλιο 2021
από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅