ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΟΣ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

 Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο του Λευτέρη Παπάζογλου Left: Portrait Stones Πορτρέτα που έχει δημιουργήσει η ίδια η φύση



Στη δουλειά αυτή πειραματίζομαι αρκετά με τον χρόνο και το φως.

Τελικά κατάλαβα την τεράστια δύναμη που έχει η φύση. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι είναι σαν να βρήκα τους προγόνους μου. Η φύση μπορεί να μας δώσει εκπληκτικά «ΓΛΥΠΤΑ» τα οποία έχουν πάρει το σχήμα τους από το νερό, τον αέρα και τους αιώνες, και μας δίνουν κάτι το φανταστικό.

Είναι μαγικό το πώς σχηματίστηκαν αυτά τα βότσαλα που μπορεί να χρειάστηκαν χιλιάδες ή ακόμη και εκατομμύρια χρόνια...


Εσωτερικό: Πολυτελής φωτογραφική δίγλωσση έκδοση τυπωμένη σε velvet χαρτί 130gsm.

Τιμή: 15,77 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

Σελίδες: 56


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Αλεξίας Αλεξανδρίδου: Reborn-Μοναδικές εικόνες για μοναδικούς ανθρώπους!



Από το 2016 που ξεκίνησε το ταξίδι μου στη δημιουργική φωτογράφηση νεογέννητου άρχισα να ανακαλύπτω χαρακτηριστικά μου άγνωστα μέχρι τότε! Να βρίσκομαι έξω από τη ζώνη άνεσης μου και παρόλα αυτά να αντιλαμβάνομαι ότι μπορώ να τα καταφέρω με επιμονή, υπομονή, με πολλή αγάπη για το αντικείμενό μου, αλλά και τον απαραίτητο προγραμματισμό και στοχοθεσία γι’ αυτά που ήθελα να ολοκληρώσω με επιτυχία.

Αυτό το ημερολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας φανερώνει την έμπνευση και την αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με τις ενότητες που μπορείτε να κρατάτε ενήμερο τον εαυτό σας για τα βήματα προς τη δική σας πρόοδο και προς την επιτυχία. Καταγράψτε και ενημερώνετε συνεχώς για τον εαυτό σας και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε!

Ημερολόγιο-bullet journal-φωτογραφικό λεύκωμα αυτοβελτίωσης και αυτο-οργάνωσης με bullet goals, προκαθορισμένα και ελεύθερα πεδία συμπλήρωσης.

Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε λευκό velvet χαρτί με ματ εξώφυλλο.

Τιμή: 16,44 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-043-7

Σελίδες: 186


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Μαρίας Λαζαρίδου: Ημερολόγιο αυτοεκτίμησης



Έμπνευση για το Ημερολόγιο Αυτοεκτίμησης αποτέλεσε μία στιγμή σε κάποια από τις συνεδρίες μου με μία νεαρή γυναίκα. Μιλώντας μαζί της σχετικά με τα εμπόδια που αντιλαμβάνεται στην πορεία της για να χτίσει μία υγιέστερη εικόνα για τον εαυτό της μου εξομολογήθηκε:

«Μερικές φορές δυσκολεύομαι να το θυμηθώ». Ως στόχος μας τέθηκε να γίνει ευκολότερο, να μάθει να εξασκεί την ικανότητα να θυμάται όσα της είναι χρήσιμο να θυμηθεί. Ήταν τότε που μέσα μου γεννήθηκε η επιθυμία να δημιουργήσω ένα σύστημα, που χρησιμοποιώντας το, για λίγα λεπτά της ημέρας καθημερινά, θα έβρισκε σταδιακά ό,τι της είναι πλέον μέρος του εαυτού της, να διατηρεί θετικότερη εικόνα για την ίδια και δημιουργικότερη, πιο ευγενική νοοτροπία για την πορεία της στο ταξίδι της ζωής.

Αυτό ελπίζω να είναι το δώρο μου ως Life Coach για εσένα που κρατάς αυτό το Ημερολόγιο: να νιώσεις ότι αυτοί οι εσωτερικοί πόροι που σου χρειάζονται για να προχωρήσεις προς ό,τι σου είναι σημαντικό στη ζωή σου, βρίσκονται μέσα σου και με την κατάλληλη υποστήριξη, εξάσκηση και τον απαραίτητο χρόνο να διαπιστώσεις ότι πλέον μπορείς να τους έχεις εύκολα διαθέσιμους, ώστε να διευκολύνουν την πορεία σου.

Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με ματ εξώφυλλο.

Τιμή: 22,25€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-044-4

Σελίδες: 154


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Ιωαννίδη & της Δέσποινας Τσουνάκα: Μαζί



Αναπτύξτε επίγνωση, υπευθυνότητα & πληρότητα στην ερωτική σχέση σας

Ένας οδηγός ανάπτυξης αυτογνωσίας, επίγνωσης, υπευθυνότητας και πληρότητας στα πλαίσια μίας ερωτικής σχέσης ή γάμου. Απευθύνεται σε ζευγάρια, αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους. Μέσα από το θεωρητικό και πρακτικό μέρος του, σας προκαλεί με αμέτρητους τρόπους να λάβετε μαζική δράση για να βελτιώνεστε κάθε μία ημέρα και να συμπεριφέρεστε συνέχεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον σύντροφό σας. Θα απογυμνωθείτε μπροστά στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας και θα βιώσετε αγάπη που δεν περιγράφεται, καθώς θα αξιοποιήσετε την πρωτοποριακή μέθοδο της αλληλοπληρότητας. Θα γνωρίσετε σε βάθος τον εαυτό σας και έτσι θα γνωρίσετε και θα κατανοήσετε ουσιαστικά και τον σύντροφό σας. Μαζί ως ένα, θα βρείτε τον σκοπό της ύπαρξής σας και θα ζήσετε μία υγιή και ισορροπημένη ζωή, έτσι ακριβώς όπως τη θέλετε.

Ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, χαρές, λύπες και ανεβοκατεβάσματα, που οδηγεί σε πρόοδο, η οποία δε σταματά ποτέ.

Είστε έτοιμοι;

Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με ματ εξώφυλλο.

Τιμή: 17,67 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-041-3

Σελίδες: 282


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Ιωάννη Κυριαζόγλου:«Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά».



 Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά

Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά – Προτάσεις και σκέψεις βελτίωσης και ευεξίας για μια πιο ισορροπημένη ζωή στον 21ο αιώνα

Το βιβλίο «Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά» περιγράφει πώς μπορείς να έχεις μια πιο ευτυχισμένη, αρμονική και ισορροπημένη ζωή, σε όλα τα επίπεδα (προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό, κ.λπ. ) στις συνθήκες, δυσκολίες, καταστάσεις, τρόπους σκέψης και διαβίωσης στον 21ου αιώνα.

Σ’ αυτό το βιβλίο προτείνω την αξιοποίηση των 8 πανανθρώπινων αρετών (Φιλία, Αγάπη, Αρμονία, Πίστη, Καλοκαγαθία,

Μετριοφροσύνη, Δικαιοσύνη, Θάρρος) και ενός μοντέλου διαβίωσης (Πιστεύω, Δένομαι, Ανήκω, Ευεργετώ), για την σημαντική βελτίωση της ζωής μας.


Τιμή: 7,8 € (με Φ.Π.Α)

ISBN: 978-960-658-040-6

Σελίδες: 272

Μορφή: Interactive PDF, με εξατομικευμένο κωδικό (DRM) για

ανάγνωση σε όλες σας τις συσκευές. Το αρχείο δεν εκτυπώνεται.

Τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε και να παραγγείλετε από το site των εκδόσεων ΦΥΛΑΤΟΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅