Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ: ΑΓΧΟΣ



Ο ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Παπαδημητριάδης περιγράφει με απλά λόγια και αληθινά παραδείγματα διαλόγων θεραπευτή-θεραπευόμενου τις διάφορες διαταραχές του άγχους, εισάγοντάς μας στην ψυχοθεραπευτική αντιμετώπισή τους.

 

 

 

 

 


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

MICHAEL SCHUDSON
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ- ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Μια περιεκτική και αντικειμενική παράθεση των λόγων για τους οποίους είναι αναγκαίο να ενδιαφερόμαστε για τη δημοσιογραφία και την επιβίωσή της στο μέλλον.

 

 

 

 


ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

NEIL DEGRASSE TYSON
σε συνεργασία με τον GREGORY MONE

ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

 

Η Αστροφυσική για βιαστικούς νέους περιγράφει βασικούς νόμους αλλά και αναπάντητα ερωτήματα για το σύμπαν με τρόπο ξεκάθαρο – μαζί με μπόλικο από το γνωστό χιούμορ του Tyson. Ναι, εδώ η αστροφυσική έχει πλάκα!

 

 

 

 


ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ

DORI HILLESTAD BUTLER | KEVAN ATTEBERRY

AΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ


Μια αστεία και πανέξυπνη ιστορία για τη ζήλια, την ανεμελιά, τις πανίσχυρες συμμαχίες και τα μακιαβελικά σχέδια, αλλά και για ένα αγοράκι που καταφέρνει να αποκτήσει φίλους και να είναι χαρούμενο – κι ας μην παραδίδει στην ώρα τους τις εκθέσεις του.

 

 

 

 


Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ORIANNE LALLEMAND | ELEONORE THUILLIER 
 Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

 

Ένας λύκος αγαπητός σε μικρούς και μεγάλους αναγνώστες. Αστείος και τρυφερός, ο Ζαχαρίας μπλέκει συνεχώς σε περιπέτειες, μπορεί να σε τρελάνει με όσα κάνει, μα ό,τι κι αν συμβεί οι φίλοι του τον λατρεύουν!

 

 

 


μικρά αγόρια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ: ΣΤΙΒ ΤΖΟΜΠΣ

 MARIA ISABEL SANCHEZ VEGARA | AURA LEWIS

μικρά αγόρια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ: ΣΤΙΒ ΤΖΟΜΠΣ

Το νέο μέλος της οικογένειας των μικρών αγοριών και κοριτσιών, που έγραψε ιστορία στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο, για το ταλέντο, τη διορατικότητα και τις μοναδικές του ιδέες, είναι ο Στιβ Τζομπς. Μέσα από το εξαιρετικό κείμενο της Maria Isabel Sanchez Vegara οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν το έργο και τη ζωή ενός μεγάλου εφευρέτη.



μικρά αγόρια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ: ΠΕΛΕ

MARIA ISABEL SANCHEZ VEGARA | CAMILA ROSA
 μικρά αγόρια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ: ΠΕΛΕ

 

Το νέο μέλος της οικογένειας των μικρών αγοριών και κοριτσιών, που αποτελεί πραγματικό πρότυπο για το ταλέντο του, την αγάπη του για τους άλλους και την ακεραιότητά του, είναι ο μεγάλος ποδοσφαιριστής Πελέ. Καθώς η ασπρόμαυρη μπάλα κυλά από γήπεδο σε γήπεδο, η ποιότητα και οι αξίες του χαρακτήρα του Πελέ αναδεικνύονται μέσα από το όμορφο κείμενο της Maria Isabel Sanchez Vegara.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅