Νέα βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» και τις εκδόσεις «ΠΕΔΙΟ»

 Εννιά (9) νέα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «ΠΕΔΙΟ» και τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»:

 

Αυτοβελτίωση - Πνευματική αναζήτηση - Διατροφή

«Το Υπέρτατο Μυστικό - The Greatest Secret» - Rhonda Byrne (εκδ. Πεδίο).



Δεκατέσσερα χρόνια μετά «Το Μυστικό» συνεχίζεται... «Το Υπέρτατο Μυστικό» (The Greatest Secret) κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε παγκόσμια πρώτη έκδοση και ταυτόχρονα στην ελληνική γλώσσα από τις Εκδόσεις Πεδίο. Το νέο, πολυαναμενόμενο και πιο σημαντικό έως σήμερα έργο της συγγραφέως του παγκόσμιου εκδοτικού φαινομένου του 2006, «Το Μυστικό», το οποίο μεταφράστηκε σε περισσότερες από 50 γλώσσες και ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίζεται και αναμένεται μεγαλειώδες.

 

«Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα» - Rut Nieves (εκδ. Πεδίο).



Ανακάλυψε πώς, μέσα από τις λέξεις, τη φαντασία και τα συναισθήματά σου, θα μπορέσεις να εκφράσεις τα όνειρά σου και να τα κάνεις πραγματικότητα. Σε αυτό το βιβλίο, καρπό δύο ετών δουλειάς με τους αναγνώστες του Πίστεψε σ’ εσένα, θα βρεις πολύ απλές αλλά ταυτόχρονα πολύ εποικοδομητικές ασκήσεις, που θα σε διδάξουν πώς θα επιτρέψεις σε εσένα να ζήσεις εμπειρίες που λαχταρά η καρδιά σου.


 

«Ο ανεξάρτητος νους» - Osho (εκδ. Πεδίο).



Ο Ανεξάρτητος Νους, ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για την κατάκτηση της προσωπικής ελευθερίας με την υπογραφή ενός από τους 1.000 σημαντικότερους διαμορφωτές της κοινής γνώμης για τον 20ό αιώνα, σύμφωνα με τους βρετανικούς Sunday Times, και τη σφραγίδα του OSHO International Foundation. Για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα. 


 

«Η αναζήτηση της ειρήνης» - Osho (εκδ. Πεδίο).



Η Αναζήτηση της Ειρήνης, ένα βιβλίο που πραγματεύεται αέναα ερωτήματα της ανθρώπινης φύσης, τα οποία αφορούν τόσο τον ιδεατό στόχο για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης όσο και την προσωπική υπέρβαση για την κατάκτηση της απόλυτης αλήθειας και γαλήνης. Με την υπογραφή ενός από τους σημαντικότερους στοχαστές του 20ού αιώνα και τη σφραγίδα του OSHO International Foundation. Για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα.


 

«My Greek Vegan Food» - Εύα Μονοχάρη και Ιωάννα Παυλάκη (εκδ. Πεδίο).



Το My Greek Vegan Food θα μας ξεναγεί στην «πράσινη» πλευρά της ελληνικής κουζίνας μέσα από μια πληθώρα παραδοσιακών και μοντέρνων vegan συνταγών με την υπογραφή της food blogger Εύας Μονοχάρη, γνωστής ως Funky Cook. Μέσα από τις σελίδες του, το My Greek Vegan Food φιλοδοξεί να συστήσει στο ευρύ κοινό, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, την ελληνική κουζίνα ως την κατεξοχήν vegan διατροφική επιλογή. 


Ελληνική Λογοτεχνία 

-«Χωρίς δεύτερη σκέψη» - Γεωργία Εφαπλωματά (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).



Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα για τις δεύτερες σκέψεις μπροστά σε κάθε νέο ξεκίνημα. 


 

Παιδική - Εφηβική Λογοτεχνία 






-«Η Μαγεία #1» - Tea Stilton (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).

-«Η Μαγεία #2» - Tea Stilton (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).

Πέντε πριγκίπισσες. Πέντε μαγικά ζωα. Μια αποστολή: Να σωθεί η μαγεία!


-«Μια σειρά από ατυχή γεγονότα #12 - Η προτελευταία παγίδα» - Λέμονι Σνίκετ (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).


Αγαπητέ αναγνώστη, αν έψαχνες το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσεις και βρήκες το συγκεκριμένο, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις είναι ότι το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου είναι το προτελευταίο βιβλίο που πρέπει να παρατήσεις. Αυτό το βιβλίο αφηγείται το προτελευταίο χρονικό της ζωής των ορφανών Μποντλέρ και περιλαμβάνει μια προτελευταία δόση αθλιότητας, απελπισίας και δυστυχίας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ