Nέα βιβλία των S. King, N.N. Taleb, R. Bregman, C.J. Tudor, F. Martela και άλλων από 1 Δεκεμβρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

 

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το εκδοτικό πρόγραμμα των Εκδόσεων Κλειδάριθμος για τον μήνα Δεκέμβριο, που κλείνει την εκδοτική  χρονιά με 10 νέα βιβλία που θα βρίσκονται στα βιβλιοπωλεία την 1η Δεκεμβρίου 2020.



Μόνο αν μυρίζει αίμα
Stephen King

Μια συλλογή με τέσσερις ανέκδοτες νουβέλες του Stephen King, που θα συνεπάρουν τους φανατικούς αναγνώστες του ενώ παράλληλα θα αποτελέσουν ιδανικό ξεκίνημα για όσους τώρα μυούνται στη γραφή του Βασιλιά. Δίπλα στην ομότιτλη νουβέλα «Μόνο αν μυρίζει αίμα» φιγουράρουν επάξια άλλα τρία υπέροχα, μακροσκελή διηγήματα αυτού του «απίστευτα πολυτάλαντου και ευέλικτου συγγραφέα» (κατά τους Sunday Times): Στο «Τηλέφωνο του κυρίου Χάριγκαν», η φιλία ενός εφήβου και ενός ηλικιωμένου αποκτά μια απροσδόκητη μετά θάνατον τροπή, «Η ζωή του Τσακ» είναι η συγκινητική ανασκόπηση μιας ζωής που προβάλλεται από το τέλος προς την αρχή και, στον «Αρουραίο», ένας συγγραφέας σε αδιέξοδο αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με τη σκοτεινή πλευρά της φιλοδοξίας.
Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη

Βρείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ.
 
Οι άλλοι άνθρωποι
C. J. Tudor

H C. J. Tudor, μετά την επιτυχία των βιβλίων της Ο άνθρωπος Κιμωλία και Η αρπαγή της Άνι Θορν, επιστρέφει με ένα στοιχειωτικό και ανατρεπτικό θρίλερ στο οποίο ένας άνδρας αναζητά απαντήσεις για τον χαμό της γυναίκας και της κόρης του.
Μετάφραση: Παλμύρα Ισμυρίδου

Βρείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέως εδώ.
 
To δίκτυο Alice
Kate Quinn

Από τη δημιουργό της Κυνηγού του Χίτλερ ένα κατασκοπικό μυθιστόρημα που βασίζεται στην πραγματική δράση του Δικτύου Alice, φωτίζοντας τις άγνωστες ιστορίες γυναικών που έδρασαν ως κατάσκοποι στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα συναρπαστικό παγκόσμιο αλλά και NY Times best seller που προτάθηκε και από τη δημοφιλή Λέσχη Ανάγνωσης της Reese Witherspoon.
Μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη

Bρείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέως εδώ.

Τα φώτα του νότου
Νina George

Με το νέο της βιβλίο, η Νίνα Γκεόργκε μάς αφήνει να περιηγηθούμε στα ράφια του Μικρού παριζιάνικου βιβλιοπωλείου, αποκαλύπτοντας την ιστορία του βιβλίου που ενέπνευσε τον μεσιέ Περντί. Ένα μυθιστόρημα για τους κατοίκους ενός μικρού χωριού της Προβηγκίας και για τις αόρατες συνδέσεις μεταξύ τους –μια ποιητική ιστορία για τις πιθανότητες και τις απιθανότητες του έρωτα.
Μετάφραση: Όλγα Γκαρτζονίκα

Βρείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέως εδώ.

 

Η μπλε περίοδος
Luke Jerod Kummer


Ένα ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα για την τραγική ερωτική ιστορία που έφερε τον νεαρό Πάμπλο Πικάσο στο χείλος της καταστροφής και ταυτόχρονα άναψε την πρώτη σπίθα της δημιουργικής ιδιοφυίας του. Με φόντο τη Βαρκελώνη και το Παρίσι το ταξίδι που οδήγησε τον διάσημο ζωγράφο στο να εμπνευστεί τα εμβληματικά έργα της Μπλε Περιόδου του.
Μετάφραση: Αλέξης Καλοφωλιάς

 

Τρεις βαθμοί μυωπίας - Ναταλία
Ηρακλής Γεωργαντής

 

Το δεύτερο βιβλίο της νουάρ τριλογίας του Ηρακλή Γεωργαντή, που γνωρίσαμε πριν από έναν χρόνο με την έκδοση του πρώτου βιβλίου της τριλογίας (Χριστίνα), είναι μια ιστορία μυστηρίου και πάθους, όπου οι πρωταγωνιστές αγωνίζονται να κρύψουν τα ίχνη της προηγούμενης ζωής τους, φτάνοντας ακόμα και στη συγκάλυψη ενός εγκλήματος.

Βρείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ.

Τι φοβάσαι να χάσεις
Nassim Nicholas Taleb

 

Ο συγγραφέας του Μαύρου Κύκνου Νασίμ Νίκολας Ταλέμπ παρουσιάζει ένα νέο τολμηρό έργο που αμφισβητεί πολύχρονες πεποιθήσεις σχετικά με τον κίνδυνο και την ανταμοιβή, την πολιτική και τη θρησκεία, τα χρηματοοικονομικά και την προσωπική ευθύνη.
Μετάφραση: Δάφνη Παπαδούδη

Βρείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ.

Ανθρωπότητα
Rutger Bergman

 

Από τον διακεκριμένο ιστορικό και στοχαστή Rutger Bregman μια αισιόδοξη ιστορική μελέτη που σύμφωνα με τον Y. N. Harari μπορεί να μας κάνει να δούμε με φρέσκα μάτια την ανθρωπότητα. Μια φρέσκια ματιά στα τελευταία 200.000 χρόνια της ανθρώπινης Ιστορίας που προάγει την εμπιστοσύνη έναντι της καχυποψίας και τη συνεργασία έναντι στον ανταγωνισμό. Για πολλούς, το Sapiens του 2020.
Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος

 

Μια υπέροχη ζωή
Frank Martela

 

Ένα ευφυές εγχειρίδιο που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής με χιούμορ και διορατικότητα από τον PhD φιλόσοφο και ερευνητή Ψυχολογίας με ειδίκευση στη μελέτη του νοήματος στη ζωή, Φρανκ Μαρτέλα.
Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου
 

Δρακοσυλλέκτες - Ένας κόκκινος σκούφος για τον Ροδόλφο
Κυριάκος Αθανασιάδης


Ένα πρωτότυπο και αστείο χριστουγεννιάτικο παραμύθι για το δρακάκι Ροδόλφο που φτιάχνει τον καλύτερο χιονάνθρωπο του κόσμου, που μάλιστα ζωνταντεύει.
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Προτεινόμενη Ηλικία: 3-6


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅