Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 





Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ


Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί μια συλλογή κειμένων του Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην Υπουργού Εξωτερικών και πρώην Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, με κεντρικό άξονα την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.




ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΙΘΩ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Μια σύντομη και επίκαιρη εισαγωγή στο ιστορικό και το εννοιολογικό πλαίσιο των εννοιών της πειθούς και της προπαγάνδας στην επικοινωνία, γενικά, και τη δημόσια διπλωματία, πιο συγκεκριμένα, από την αρχαιοελληνική ρητορική μέχρι τη στοχευμένη παραπληροφόρηση της εποχής των κοινωνικών δικτύων.

Η σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ περιλαμβάνει βιβλία αναφοράς, γραμμένα από ειδικούς, τα οποία δίνουν έγκυρη και εις βάθος πληροφόρηση για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος.








ΕΛΛΗ ΒΙΝΤΙΑΔΗ

ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ


Μία σύντομη και εμπεριστατωμένη εισαγωγή –και παρ’ όλα αυτά μία πλήρης επισκόπηση– όλων των επιχειρημάτων υπέρ και κατά της αναγνώρισης των δικαιωμάτων των ζώων αλλά και των υποχρεώσεών μας προς αυτά.
Η σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ περιλαμβάνει βιβλία αναφοράς, γραμμένα από ειδικούς, τα οποία δίνουν έγκυρη και εις βάθος πληροφόρηση για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος.








COLIN STUART

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ


Το Η γλώσσα του Σύμπαντος: Μια οπτική εξερεύνηση των μαθηματικών είναι ένα μοναδικό βιβλίο γνώσεων, σχεδιασμένο για να παρουσιάζει τα μαθηματικά με έναν νέο, κατανοητό αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρων τρόπο, ενώ διερευνά την ιστορία και την εφαρμογή αυτής της «γλώσσας του Σύμπαντος» στον φυσικό κόσμο.






ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
Σειρά Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κύπρος – από τον μύθο ώς σήμερα είναι ο νέος τίτλος που έρχεται να προστεθεί στην επιτυχημένη σειρά του Φίλιππου Μανδηλαρά Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. Μια σειρά που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, αφού φέρνει με απλό και κατανοητό τρόπο τα παιδιά σε πρώτη επαφή με την ιστορία.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΙΚΥ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ
(Α' , Β', Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)


Μυστήρια πράγματα, όλα τα παιδιά λατρεύουν τα μαθηματικά! Μπορείς να φανταστείς ένα βιβλίο όπου τα μαθηματικά γίνονται παιχνίδι και για να λύσεις τα προβλήματα πρέπει να γίνεις ντετέκτιβ;






ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ






ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ






ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ