7 νέα βιβλία από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος

 

7 νέα βιβλία από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος βρίσκονται στα βιβλιοπωλεία από τις 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Έξοδος από το χάος
Κρίση στη Μεσόγειο και τη μέση Ανατολή

Gilles Kepel

 

Ο καθηγητής και διάσημος μελετητής του Ισλάμ Gilles Kepel, έρχεται να φωτίσει την πολιτική ιστορία της πολύπαθης περιοχής της Μεσογείου και Μέσης Ανατολής μέσα από την καταγραφή των συγκρούσεων των τελευταίων δεκαετιών. Το βιβλίο μας δίνει μια σαφή και πειστική αφήγηση των βαθύτερων αιτίων της έντασης, τεκμηριώνοντάς τη με προσωπικές εμπειρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα.
Μετάφραση: Αριστέα Κομνηνέλλη
 

Σειρά Μεγάλες Ιδέες

Καινοτόμα και ενημερωτική, προκλητική και πειστική, η σειρά βιβλίων Μεγάλες Ιδέες προσεγγίζει με μια εντελώς νέα ματιά τις θεμελιώδεις ιδέες που έχουν τόσο μεγάλη επίδραση στη ζωή μας και στον κόσμο μας σήμερα. Η μοναδική εικονογραφημένη προσέγγιση και το έξυπνα οργανωμένο κείμενο διευκολύνουν στην κατανόηση των πολύπλοκων εννοιών. Ανάλογα με τον χρόνο που μπορεί κανείς να διαθέσει, διαβάζει:
 
Μεγάλα γράμματα -> γενική ιδέα του θέματος
Μεσαία γράμματα -> περισσότερες πληροφορίες
Μικρά γράμματα -> όλες οι λεπτομέρειες

Σειρά Μεγάλες Ιδέες
Μήπως η τεχνολογία μας αρρωσταίνει;
Ian Douglas

Αυτό το βιβλίο του αρθρογράφου Ian Douglas εξετάζει με διεισδυτική και διορατική ματιά τις συνέπειες της καθημερινής αλληλεπίδρασής μας με τις ηλεκτρονικές συσκευές και του υπερβολικού χρόνου που αναλώνουμε μπροστά στις οθόνες τους –τις συνέπειες στις προσωπικές επιλογές, τις σχέσεις και την ψυχική και σωματική υγεία μας– και προτείνει λύσεις για να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα.
Μετάφραση: Μιχάλης Μικέδης 

 

Σειρά Μεγάλες Ιδέες
Μπορούμε να σώσουμε τον πλανήτη;
Alice Bell

 

Tο εύστοχο και αφυπνιστικό βιβλίο της σειράς Μεγάλες ιδέες από την PhD ακτιβίστρια Alice Bell εξετάζει μια εκτενή γκάμα από τεχνολογικές, περιβαλλοντικές και πολιτικές δράσεις που έχουμε στη διάθεσή μας ώστε να σταματήσουμε την καταστροφή που προκαλείται και να φτιάξουμε έναν πλανήτη στον οποίο μπορεί να ευημερεί κάθε είδος ζωής.

Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου

Γλυκές πωλήσεις: Πωλήσεις με τη μέθοδο Sweet
David Κ. Sweet

 

Το βιβλίο του Dr David Sweet αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό ανάπτυξης και εξάσκησης των δεξιοτήτων των πωλητών. Με τεχνικές που σπάνια παρουσιάζονται ακόμα και στα εξειδικευμένα σεμινάρια πωλήσεων, το βιβλίο υπόσχεται να καταρτίσει τους αρχάριους στον χώρο των πωλήσεων και να βοηθήσει τους πεπειραμένους πωλητές να θέσουν και να επιτύχουν ακόμα πιο υψηλούς στόχους.

Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου

Οδηγός φορολογικών ελέγχων
Γιώργος Δαλιάνης - Κώστας Νιφορόπουλος - Γιάννης Αρτσίτας - Νίκη Χατζοπούλου

 
Ένα εγχειρίδιο για τους φορολογικούς ελέγχους που απευθύνεται και σε επαγγελματίες του κλάδου (λογιστές, φοροτεχνικούς, νομικούς), αλλά και σε ένα ευρύτερο αναγνωστικό κοινό. Το βιβλίο αποτελεί και έναν χρήσιμο οδηγό σχετικά με τα φορολογικά ζητήματα που αφορούν τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, είτε εμπλέκονται σε φορολογικό έλεγχο είτε όχι. Περιέχει απαντήσεις σε δημοφιλή ερωτήματα που συχνά απαντώνται στην πράξη και απασχολούν επαγγελματίες, επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Minecraft
Οδηγός για Κοκκινόπετρα


Ανακαλύψτε τις χρήσεις των εξαρτημάτων από κοκκινόπετρα, μάθετε πώς να φτιάχνετε χρήσιμα κυκλώματα και δημιουργήστε έξυπνες κατασκευές χρησιμοποιώντας τις ικανότητές σας.
 

Minecraft
Οδηγός για επιβίωση στον ωκεανό


Με πληροφορίες και συμβουλές από τους ειδικούς της Mojang, αυτό το βιβλίο είναι ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης στον ωκεανό του Minecraft.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ