Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 Το τρίτο εκδοτικό πρόγραμμα των Εκδόσεων Ψυχογιός κυκλοφορεί για το Β' εξάμηνο του 2020 και θα βρίσκεται στα καταστήματά από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Εδώ σας παρουσιάζουμε τα παιδικά βιβλία των εκδόσεων!

Στα παιδικά βιβλία, ξεχωρίζουν οι δύο κλασικές ιστορίες της αγαπημένης μαγικής νταντάς όλων μας, της Μαίρης Πόπινς, οι οποίες εξακολουθούν να μαγεύουν τους αναγνώστες για πάνω από ογδόντα χρόνια.


Παράλληλα, το πολυαναμενόμενο τρίτο βιβλίο από τις Ιστορίες της Καληνύχτας για Επαναστάτριες, με 100 βιογραφίες γυναικών που άφησαν την πατρίδα τους, θα εμπνεύσει τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να ακολουθούν τα όνειρά τους, όπου κι αν οδηγούν.

Τέλος, με το βιβλίο γενικών γνώσεων Η Έλλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα, θα ανακαλύψουμε νέα μέρη, μνημεία, σπάνια ζώα και φυτά, ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας και άλλα πολλά, μέσα από έναν μοναδικό ταξιδιωτικό οδηγό της Ελλάδας για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδω https://www.psichogios.gr/el/children/biblia.html

Ένα υπέροχο ημερολόγιο που θα κρατήσει για πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις ενός ζευγαριού καθώς θα περιμένει το παιδάκι του. Με περίτεχνα κοπτικά και θήκες για αναμνηστικά, αποτελεί το ιδανικό δώρο για τη μέλλουσα μαμά.
Τιμή πώλησης: 19,90 €

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΥΣΑΣ ΜΑΜΑΣ
Η πιο γνωστή και αγαπητή νταντά του κόσμου έρχεται στις Εκδόσεις Ψυχογιός σε νέα μετάφραση της Αργυρώς Πιπίνη. Τα βιβλία πλαισιώνονται από την κλασική εικονογράφηση με την οποία έγινε γνωστή η αγαπημένη νταντά των παιδικών μας χρόνων.

ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ
Τιμή πώλησης: 11,10 €

Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Τιμή πώλησης: 12,20 €

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ 3 - 100 ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΗ νέα συλλογή της παγκοσμίου φήμης σειράς βιογραφιών γυναικών που άλλαξαν τον κόσμο είναι γεγονός. Οι 100 γυναίκες που έχουν επιλεχθεί στον τρίτο τόμο, πέρα από τη δυναμική τους δράση στους τομείς τους, είναι και μετανάστριες. Γνωστές Ελληνίδες που έχουν συμπεριληφθεί είναι η Αριάνα Χάφινγκτον και η Λασκαρίνα
Μπουμπουλίνα.


Τιμή πώλησης: 17,70 €


Ένας διαδραστικός και φρέσκος ταξιδιωτικός οδηγός για μικρά παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Περιλαμβάνει την Αθήνα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Η συγγραφέας είναι δραστήρια μπλόγκερ, δημοσιογράφος και μαμά.



Τιμή πώλησης: 9,90 €


Η ΕΛΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝΝέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά από Άτλαντες με θέμα τα ηφαίστεια, που πάντοτε προκαλούν δέος στους ανθρώπους. Με αμέτρητες εξειδικευμένες πληροφορίες, έξι αναδιπλούμενους χάρτες και ένθετα βιβλιαράκια.

Τιμή πώλησης: 13,30 €


Η αγαπημένη συγγραφέας των μπεστ σέλερ επιστρέφει στον χώρο του παιδικού βιβλίου με μια ξεχωριστή εικονογραφημένη ιστορία με θέμα τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα. Η εικονογράφηση είναι της Νίκης Λεωνίδου.



Τιμή πώλησης: 13,30 €


ΦΕΛΓΚΑ Η ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝΗ αγαπημένη συγγραφέας των μπεστ σέλερ επιστρέφει στον χώρο του παιδικού βιβλίου με μια εικονογραφημένη ιστορία γεμάτη κανέλα, ζάχαρη και αλεύρι που θέμα της έχει τη φιλία και την αγάπη. Η εικονογράφηση είναι της Λιάνας Δενεζάκη.

Τιμή πώλησης: 13,30 €


Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά Παραμυθόσπιτο, που αποτελείται από βιβλίο με τρισδιάστατα σκηνικά και 4 φιγούρες για την αναπαράσταση της ιστορίας.



Τιμή πώλησης: 9,90 €

Δείτε περισσότερα...
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΙΤΟ: ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΦΑΡΜΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅