Πέντε νέα βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «Πεδίο»

 Πέντε νέα βιβλία μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «Πεδίο»:



«Dyslexia Box» του ειδικού παιδαγωγού Φώτη Παπαναστασίου. Το Dyslexia Box βοηθά τους μαθητές με Δυσλεξία να αποκτήσουν δεξιότητες απαραίτητες για την ακαδημαϊκή τους πορεία, να τους υποστηρίξει στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που παρεμποδίζουν τη συμμετοχή τους στη μαθησιακή διαδικασία, να αναπτύξουν πλήρως τη φωνολογική επίγνωση και να κατακτήσουν επαρκώς την αναγνωστική ικανότητα και τη γραφή. Το Dyslexia Box δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά με Δυσλεξία, αλλά σε όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του Δημοτικού. 



«Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος συνεχίζεται» του M. Scott Peck. Σε νέα, ανανεωμένη έκδοση για την ελληνική γλώσσα, Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος συνεχίζεται αποτελεί το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης τριλογίας του Μ. Σκοτ Πεκ. Ένα πολύτιμο εκδοτικό έργο το οποίο ξεκίνησε πριν από περίπου σαράντα χρόνια με το μπεστ σέλερ Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος, που έχει πλέον μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και συνεχίζει να πουλάει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. 


«Οι ασκήσεις μου - Προλαβαίνω το Αλτσχάιμερ». Ανακαλύψτε πάνω από 70 ενδιαφέροντα και ποικίλα παιχνίδια για να διατηρήσετε τη μνήμη σας σε φόρμα. 



«Οι ασκήσεις μου - Γυμνάζω τη μνήμη». Ανακαλύψτε πάνω από 90 ενδιαφέροντα και ποικίλα παιχνίδια για να διατηρήσετε τη μνήμη σας σε φόρμα. 

«Ενσωματώνοντας τις τέχνες στην εκπαίδευση» της Μαρίνας Σωτηροπούλου-Ζορμπαλά. Στο βιβλίο αυτό εξετάζεται η ενσωμάτωση των τεχνών στην Προσχολική και Δημοτική Εκπαίδευση. Το βιβλίο απευθύνεται σε όποιον ερευνά και επηρεάζει την αισθητική αγωγή στη σχολική εκπαίδευση ή/και προσφέρει κοινωνικό-εκπαιδευτικό έργο σε ομάδες και ειδικότερα σε ομάδες παιδιών που διανύουν τα πρώτα χρόνια της παιδευτικής τους πορείας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ