Επτά νέα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» και τις εκδόσεις «ΠΕΔΙΟ»

Επτά νέα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» και τις εκδόσεις «ΠΕΔΙΟ»:

Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 



-«Η πλήξη» του Alberto Moravia (εκδ. Ελληνικά Γράμματα). Η πλήξη του Αλμπέρτο Μοράβια εκδόθηκε το 1960, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις, γνώρισε αλλεπάλληλες εκδόσεις, μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες, μεταφέρθηκε το 1962 στον κινηματογράφο από τον Νταμιάνο Νταμιάνι, σε παραγωγή του Κάρλο Πόντι, και καταχωρίστηκε στα αριστουργήματα της σύγχρονης ευρωπαϊκής λογοτεχνίας. 


-«Το πεπρωμένο της σάρκας» των Ambrose Parry (εκδ. Ελληνικά Γράμματα). Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα εποχής από ένα ξεχωριστό συγγραφικό δίδυμο. Συνοδοιπόροι στη ζωή, ο Chris Brookmyre και η Marisa Haetzman ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθώς και τις επαγγελματικές τους εμπειρίες και γνώσεις, χαρίζοντάς μας ένα αναπάντεχα απολαυστικό και ενδιαφέρον ανάγνωσμα που διεκδικεί επάξια τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα βιβλία της χρονιάς.


-«Γκραν Παρί» του Olivier Norek (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).  Ένα πτώμα που ανοίγει τα μάτια του την ώρα της νεκροψίας. Ένα κινητό τηλέφωνο που κουδουνίζει στο σώμα ενός νεαρού ναρκομανούς που πέθανε από ανεξήγητα εγκαύματα. Παρά τη μακροχρόνια θητεία του στην περιοχή του Σεν Σαν-Ντενί, ο αστυνόμος Βίκτορ Κοστ προετοιμάζεται για το χειρότερο. Βραβείο Μυθιστορήματος της Χρονιάς. -Le Figaro.

Επίκαιρα βιβλίa


«COVID 19 - Η πανδημία που δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί και πώς θα σταματήσουμε την επόμενη» της Debora MacKenzie (εκδ. Πεδίο). Σε μια καθηλωτική όσο και απλή αφήγηση, η βετεράνος δημοσιογράφος του επιστημονικού ρεπορτάζ Debora MacKenzie ξετυλίγει τη συγκλονιστική ιστορία της πανδημίας Covid-19: μας εξηγεί πώς συνέβη και πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι ανάλογο.

Αυτοβελτίωση


-«Πώς θα αφήσεις το καλό να μπει στη ζωή σου» της Marian Rojas Estapé (εκδ. Πεδίο). Για τη δρα Marian Rojas Estapé, η ευτυχία κρύβεται στο να ζεις υγιής στο παρόν, έχοντας αφήσει πίσω τις πληγές του παρελθόντος και ατενίζοντας το μέλλον με ενθουσιασμό. Η ευτυχία δεν είναι αυτό που μας συμβαίνει, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το ερμηνεύουμε.

Βιβλία για παιδιά


-«Μια σειρά από ατυχή γεγονότα #10 - Η ολισθηρή οροσειρά» του Λέμονι Σνίκετ (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).  


-«Μια σειρά από ατυχή γεγονότα #11 - Η σπαρακτική σπηλιά » του Λέμονι Σνίκετ (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ