Πέντε νέα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» και τις εκδόσεις «ΠΕΔΙΟ»

Πέντε νέα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» και τις εκδόσεις «ΠΕΔΙΟ»:



-«Ο επαναστάτης με το ποδήλατο» του Μέμπο Τζαρντινέλι, από τις σημαντικότερες φωνές της λατινοαμερικανικής λογοτεχνίας (εκδ. Ελληνικά Γράμματα). Ένα θρυλικό μυθιστόρημα, το πρώτο του συγγραφέα, που παραμένει σύγχρονο σχεδόν σαράντα χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση. Αφηγείται την πραγματική ιστορία ενός ανθρώπου, αφοσιωμένου στο όραμα για ένα καλύτερο αύριο, που δεν επέτρεψε ποτέ να τον καταβάλουν οι αποτυχίες. 



Η παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση» του George KZestos,  Καθηγητή Οικονομικών στο Christopher Newport University στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ (εκδ. Πεδίο). Μια περιεκτική ανάλυση της παγκόσμιας χρηματοοικονομικής κρίσης, από τα ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια των ΗΠΑ στο δημόσιο χρέος της Ευρώπης. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα κεφάλαια για τον ρόλο της Γερμανίας στην κρίση και για την Ελλάδα ως επίκεντρο της ευρωκρίσης. 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ



Οι Ατρόμητοι στη χώρα των μονόκερων» και «Οι Ατρόμητοι και το πάρτι στην αγορά» της Έλσα Πουνσέτ. Δύο ακόμη βιβλία για μικρούς αναγνώστες, στο πλαίσιο της σειράς «Οι Ατρόμητοι» (εκδ. Ελληνικά Γράμματα), τα οποία μέσα από γοητευτικές ιστορίες βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν συναισθηματική νοημοσύνη, να μάθουν να κυριαρχούν τα συναισθήματά τους. Κάθε βιβλίο της σειράς είναι αφιερωμένο σε ένα συναίσθημα ή δεξιότητα (λύπη, ευτυχία, φόβος, θυμός, αυτοεκτίμηση, συνύπαρξη).


Το μπρατσάκι του Φοίβου» της Μαρκέλλας Γιαννάτου (εκδ. Πεδίο). Μια τρυφερή ιστορία που εξάπτει τη φαντασία των παιδιών γύρω από τον μαγικό κόσμο της νύχτας και τα μαθαίνει τη σημασία που έχει ο ύπνος για τη ζωή τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅