Τέσσερα σημαντικά νέα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Πεδίο»

Τέσσερα σημαντικά νέα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Πεδίο»:


«ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Πώς οι ιστορικοί χαρτογραφούν το παρελθόν» του John Lewis Gaddis. Μια καθηλωτική εισαγωγή στην ιστορική μέθοδο και μια εύστοχη κριτική ανάλυση των ισχυρισμών των μεταμοντερνιστών ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για το παρελθόν.


«Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου» της Ανδρομάχης Μπούνα, Κοινωνικής Ανθρωπολόγου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μια μελέτη για τους τρόπους με τους οποίους η οικογένεια και το σχολείο, μέσα από καθημερινές άτυπες πρακτικές, διαμορφώνουν την έμφυλη ταυτότητα του παιδιού και τις διακρίσεις που συνδέονται με τη διαμόρφωση της έμφυλης ταυτότητας.



«ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ. Αφυπνίζοντας την εσωτερική σου δύναμη» του Eckhart Tolle. Πολυμεταφρασμένο και πολυδιαβασμένο, το βιβλίο αυτό αναφέρεται στον μετασχηματισμό της συνειδητότητας, μέσα από τη διαδικασία της πνευματικής αφύπνισης, με σκοπό να ανακαλύψουμε ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή μας που θα υπερβαίνει την ατομική διάσταση της ύπαρξής μας.



«Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία» των Jim Stovall & Ray HHull. Η επικοινωνία, αν γίνει σωστά, είναι τέχνη. Περιγράφοντας τις βασικές αρχές της αποτελεσματικής επικοινωνίας, το βιβλίο αποτελεί έναν σημαντικό οδηγό προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής επιτυχίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅