ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή

Οι Εκδόσεις Πηγή παρουσιάζουν τις νέες τους εκδόσεις στην αισθηματική λογοτεχνία, στο μυθιστόρημα μυστηρίου και στην ελληνική φανταστική πεζογραφία. 

Τα σκοτεινά μονοπάτια μιας φωτεινής ζωής
Κατερίνα Σεληνιωτάκη

Στο ταξίδι της ζωής η συντροφιά είναι αυτή, που κάνει τη διαδρομή να φαντάζει πιο συναρπαστική. Τι γίνεται όμως, όταν ο δρόμος δυσκολεύει; Ποιοι μένουν μαζί μας, για να βαδίσουμε τα σκοτεινά της μονοπάτια και ποιοι εγκαταλείπουν;
Συνοδοιπόροι στη ζωή της Ελένης είναι οι δύο καλές της φίλες. Όμως οι δυσκολίες δεν αργούν να φανούν και στον δικό τους δρόμο. Τα όσα διαδραματίζονται, ξεγυμνώνουν τους χαρακτήρες των ηρωίδων και αφήνουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια τους.
Μέσα από την περιπλάνηση, τον πόνο και τις ματαιώσεις μιας ζωής, οι τρεις γυναίκες δοκιμάζονται και καλούνται να δείξουν τη δύναμή τους, σ’ ένα ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση με φόντο τις ομορφιές τις Ελλάδας!
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Τα σκοτεινά μονοπάτια μιας φωτεινής ζωής

Επιμέλεια: Κατερίνα Σεληνιωτάκη
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 12.00€
Σελίδες: 150

ISBN: 
 978-960-626-178-7

Η Ωραιότερη όλων των Θυγατέρων
Ιωάννα Καρατζά - Κοσμίδη

Η Άλκηστη μετράει δύο ολόκληρα χρόνια από την εξαφάνιση του αγαπημένου της Αλέξανδρου κι ενώ παλεύει με την κατάθλιψη, λαμβάνει ένα ανώνυμο δέμα που αφορά τη σχέση τους.

Τρεις μέρες μετά από την παραλαβή του παράξενου εκείνου πακέτου γνωρίζει τυχαία τον Αντόνιο. Θα τον ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή. Όσο για εκείνον; Ήταν ήδη ερωτευμένος μαζί της πριν καν τη συναντήσει. Στην πορεία της γνωριμίας τους θα κλονιστεί και θα αναρωτηθεί αρκετές φορές για το αν ήταν τελικά τυχαία η συνάντησή τους.

Θα δεχθεί απειλές για τη ζωή της και θα ακολουθήσει τον Αντόνιο σε ένα ταξίδι στη Φλωρεντία, προκειμένου να προστατευτεί. Καλά κρυμμένα μυστικά, μια απαγωγή, μια κληρονομιά, ανατροπές και αποκαλύψεις που αφορούν τη ζωή της διαδέχονται το ένα το άλλο.
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Η Ωραιότερη όλων των Θυγατέρων

Επιμέλεια: Ιωάννα Καρατζά - Κοσμίδη
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 15.00€
Σελίδες: 338

ISBN: 
 978-960-626-177-0

1352μ. | Έγκλημα στην Κατάρα
Γιώργος Κουντουράκης
Μια καλά οργανωμένη ληστεία στη Λάρισα δείχνει να στέφεται με επιτυχία. Εντούτοις, λίγες ώρες μετά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι πρωταγωνιστές της βρίσκονται νεκροί στην ορεινή διάβαση της Κατάρας, σε υψόμετρο γύρω στα 1350 μ. Δύο Αστυνόμοι αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση με τη συνδρομή του κεντρικού ήρωα του μυθιστορήματος, ενός απόστρατου αξιωματικού της Αστυνομίας με το παρατσούκλι «Αρχιεπίσκοπος».
Φαινομενικά η υπόθεση μοιάζει εύκολη, δεδομένου ότι οι εμπλεκόμενοι είναι νεκροί, όμως υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και πολλά ανεξήγητα στοιχεία που ενοχοποιούν και άλλα πρόσωπα. Παράλληλα, μια παρέα φοιτητών βρίσκεται, κατά περίεργο τρόπο, συνεχώς στο επίκεντρο προσφέροντας σημαντικά στοιχεία που αποκαλύπτουν μυστικά κι επιτρέπουν τη σταδιακή εξέλιξη της εξιχνίασης της υπόθεσης.
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: 
1352μ. | Έγκλημα στην Κατάρα
Συγγραφείς: Γιώργος Κουντουράκης
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 12.00 €
Σελίδες: 142
ISBN:
 978-960-626-176-3

Λόγια της Ελιάς
Απόστολος Παυλίδης
Ο Μάκης, ένας νέος γύρω στα τριάντα, νοικιάζει ένα σπίτι για να μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά στον χώρο εργασίας του. Απέναντι από το σπίτι υπάρχει ένα πάρκο διαφορετικό από τα άλλα, που έχει ως σημείο αναφοράς μια μεγάλη ελιά.

Η ιδιαιτερότητα έγκειται στο γεγονός πως το δέντρο μιλάει μόνο σε αυτόν, επιλέγοντάς τον για να του πει τρεις αληθινές ιστορίες που συνέβησαν πριν πολλά χρόνια στην περιοχή.
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: 
Λόγια της Ελιάς
Συγγραφείς: Απόστολος Παυλίδης
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 15.00 €
Σελίδες: 294
ISBN:
 978-960-626-183-1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ