Τρία νέα μυθιστορήματα από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»:

Με τρία νέα μυθιστορήματα υποδέχονται τη φθινοπωρινή εκδοτική περίοδο οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»:

«Οι Αδιάφοροι», κλασικό αριστούργημα του Αλμπέρτο Μοράβια. Με κεντρική περσόνα τον νεαρό Μικέλε, το λογοτεχνικό ντεμπούτο του Ιταλού συγγραφέα τάραξε τα νερά ανατέμνοντας την αστική ιταλική οικογένεια στην εποχή του φασισμού και δείχνοντας ότι ο φασισμός μετατρέπει τον θανάσιμο κίνδυνο της αδιαφορίας σε ένα απόλυτα υπαρξιακό προσωπικό καθεστώς.



«Επικίνδυνες Γειτονιές» του πολυδιαβασμένου και πολυμεταφρασμένου Αμερικανού συγγραφέα ψυχολογικών θρίλερ Τζόναθαν Κέλερμαν. Εντάσσεται στη δημοφιλή σειρά του με πρωταγωνιστή τον διακεκριμένο ψυχολόγο – εγκληματολόγο Δρα Άλεξ Ντέλαγουερ και διαδραματίζεται στην πόλη των ονείρων και των αντιθέσεων, στο Λος ΄Αντζελες.



«Σέρλοκ Χολμς. Ο Λαβύρινθος του Θανάτου» του βραβευμένου Βρετανού συγγραφέα και κριτικού λογοτεχνίας Τζέιμς Λάβγκροουβ, ο οποίος αναβιώνει τον κλασικό ήρωα του σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ σε μια νέα περιπέτεια μυστηρίου με εξαιρετικές στιγμές αγωνίας και έντασης. Πρόκειται για το πρώτο από τα τέσσερα βιβλία της σειράς «Οι Ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ