Τα Ελληνικά Γράμματα και οι Εκδόσεις Πεδίο σας προτείνουν 4+4 βιβλία γι' αυτό το καλοκαίρι!



«Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ» της RAPHAELLE GIORDANO. Ένα έξυπνο και τρυφερό self-help μυθιστόρημα για το θέμα της τοξικότητας και της αντιμετώπισής της στην καθημερινή ζωή από τη Γαλλίδα συγγραφέα του διεθνούς μπεστ σέλερ «Η Δεύτερη Ζωή σου Ξεκινά Όταν Καταλάβεις πως Έχεις Μόνο Μία» (κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»).

«Η ΑΛΥΣΙΔΑ» του Αυστραλού συγγραφέα Adrian McKINTY. Ως πού μπορεί να φτάσει μια μητέρα όταν μαθαίνει ότι έχουν απαγάγει το παιδί της και αυτή η ανείπωτη πράξη αποτελεί μόνο έναν κρίκο μιας αδίστακτης ΑΛΥΣΙΔΑΣ, καθώς και η ίδια πρέπει να κάνει το ίδιο, δηλαδή να απαγάγει ένα άλλο παιδί,  προκειμένου να ελευθερωθεί το δικό της; Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, το οποίο κυκλοφορεί στα ελληνικά ταυτόχρονα με την παγκόσμια έκδοσή του. Ήδη στις ΗΠΑ περιλαμβάνεται στην πρώτη δεκάδα των διεθνών best sellers.

«ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ», του Αμερικανού συγγραφέα John Grisham. Το τελευταίο και ίσως το πιο δυνατό έργο του John Grisham. Ένα καθηλωτικό δικαστικό θρίλερ για μια ανεξήγητη δολοφονία, ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα και μια ιστορική υπόθεση, με κεντρικό ήρωα έναν παρασημοφορημένο ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και εξέχοντα παράγοντα μιας τοπικής κοινότητας στην πολιτεία του Μισισιπή, ο οποίος διαπράττει ένα απεχθές έγκλημα.

«ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ» του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ, σε εικονογράφηση Stephen West. Ένα νέο, καθηλωτικό μυθιστόρημα από τον συγγραφέα που μας χάρισε τη «Φρουτοπία», την «Τελευταία Μαύρη Γάτα», τους «Δραπέτες της Σκακιέρας» και «Τα Τρία Μικρά Λυκάκια». Μια υποβλητική περιπέτεια που συνδυάζει την εκρηκτική φαντασία του «μετρ των ανατροπών» με το χιούμορ, τη συγκίνηση, το μυστήριο, την αγωνία και την ελπίδα.  



«ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΕΛΕΙΟΗ αποδοχή του εαυτού μας σε έναν κόσμο που πασχίζει για τελειότητα» του Κορεάτη βουδιστή Ζεν μοναχού Haemin Sunim (ζει και διδάσκει στις ΗΠΑ), ο οποίος μας παροτρύνει να αντισταθούμε στην τελειομανία που ορίζει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, υποδεικνύοντας τον δρόμο για την ελευθερία και τη χαρά της ζωής.

«ΠΙΣΤΕΨΕ Σ' ΕΣΕΝΑ. Ανακάλυψε τη δύναμη να μεταμορφώσεις τη ζωή σου» της Rut Nieves.  Ένα βιβλίο προσωπικής ενδυνάμωσης, ένας χρήσιμος οδηγός με όλα εκείνα τα εργαλεία που βοηθούν τον άνθρωπο να πετύχει όσα θέλει και αγαπά να κάνει.

«ΝΙΚΗΣΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» της Marion Blique, ένα βιβλίο για το πώς να ξεμπλέξουμε το κουβάρι των σχέσεών μας και να καταλάβουμε καλύτερα τι αυτές κρύβουν.

«ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ» της ψυχολόγου και ψυχοθεραπεύτριας Marta Sala (Ιταλία). Ένα βιβλίο με «θεραπευτικές» ιστορίες που βοηθούν τα παιδιά να μεγαλώσουν ήρεμα και τα μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να ξεπερνούν τους φόβους τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ