ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ από τις Εκδόσεις Πηγή και τις Εκδόσεις iWrite

- Οι Εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν με υπερηφάνεια τα 13 διηγήματα των σπουδαστών του Εργαστηρίου Συγγραφής Imaginarium στο συλλογικό έργο "Ιστορίες του Μέλλοντος", σε επιμέλεια Ευλαμπίας Τσιρέλη. Δεκατρείς διαφορετικές, πρωτότυπες ματιές σε όλα εκείνα που κρατά το μέλλον ακόμη κρυφά από εμάς.

- Απόκρυφες τέχνες, μαγεία και το βαρύ τίμημά της. Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας John Zamas παρουσιάζουν τη μυστηριώδη όσο και συναρπαστική ιστορία του Ορφέα Γεωργούση, στην προσπάθειά του να έρθει αντιμέτωπος με τους δαίμονες τους στην Αιώνια Μάχη του Καλού με το Καλό.Περισσότερα στον "Αποκρυφιστή"

- Όλοι έχουν έναν «φύλακα άγγελο». Ακόμη κι αν δεν τον συναντούν σχεδόν ποτέ. Ή έστω, σχεδόν ποτέ... Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Ματίνα Γιαννοπούλου παρουσιάζουν την νουβέλα φαντασίας "Ο απεσταλμένος" . 

Ιστορίες του Μέλλοντος 
επιμέλεια: Ευλαμπία Τσιρέλη

Τι γίνεται όταν η τεχνολογία αψηφά την ανθρώπινη ηθική; Τι μπορεί να συμβεί όταν ένα πείραμα ξεφεύγει από τα όρια ασφαλείας; Τι γίνεται όταν η επιστήμη χρησιμοποιείται για υπόγειους σκοπούς και στρέφεται ενάντια στον άνθρωπο; 
Η σύγχρονη λογοτεχνία φαντασίας οφείλει να προβληματίζει και να δίνει τροφή για σκέψη. Δεκατρείς συγγραφείς μάς ταξιδεύουν σε ένα κοντινό, δυστοπικό μέλλον, θέτουν διλήμματα και προβληματισμούς, δίδοντας στην επιστημονική φαντασία μια ρεαλιστική διάσταση. Εξάλλου, η επιστημονική φαντασία του σήμερα, είναι η πραγματικότητα του αύριο...
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Ιστορίες του Μέλλοντος

Επιμέλεια: Ευλαμπία Τσιρέλη
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 14.00€
Σελίδες: 184

ISBN: 978-960-626-141-1
O αποκρυφιστής 
John Zamas 
Αποκρυφιστής. Χρήστης των Απόκρυφων τεχνών.
Ορφέας Γεωργούσης. Υιός της ισχυρότερης μάγισσας που έχει υπάρξει ποτέ. Τριάντα δύο ετών. Αποκρυφιστής. Μάγος. Φωτιά της Κολάσεως. «Ντετέκτιβ». Μουσικός. Κυνικός. Καταπονημένος. Αγωνιστής. Ήρωας;
Στην ύστατη προσπάθειά του να κάνει καλό, έρχεται αντιμέτωπος με δαίμονες, μυθικά πλάσματα, κάστες και διάφορων ειδών εγκληματίες, από την Ελλάδα της κρίσης μέχρι τα μακρινά δάση της Ρωσίας, συνήθως μόνος του και κάποιες φορές με αναπάντεχους συμμάχους.
Αυτή είναι η ιστορία του.
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: O αποκρυφιστής
Συγγραφείς: John Zamas
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 11.00 €
Σελίδες: 148
ISBN: 978-960-626-112-1

O απεσταλμένος

Ματίνα Γιαννοπούλου
Κάτι την άγγιξε στο πόδι και πριν προλάβει να φωνάξει, δυνατά χέρια την τράβηξαν μέσα στο νερό. Τα χείλη του έκλεισαν πάνω στα δικά της σ’ ένα υποβρύχιο φιλί. Όταν αναδύθηκαν, δεν υπήρχε ίχνος φιλίας και παιχνιδιού στα μάτια τους, μόνο πάθος.»
Η ιστορία που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι μια συνηθισμένη ιστορία αγάπης. Γεννήθηκε μ’ ένα βλέμμα, εξελίχθηκε εξαιτίας ενός εγκλήματος που έφερε κοντά τους δύο νέους και τελείωσε γιατί η ανεξήγητη φύση κάποιων πραγμάτων δεν τους άφησε επιλογή.
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Ο απεσταλμένος
Συγγραφείς: Ματίνα Γιαννοπούλου
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 10.00€
Σελίδες: 144
ISBN: 978-960-626-125-1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ