Τρία νέα μυθιστορήματα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»

3 νέα μυθιστορήματα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»:



«ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ», το τελευταίο και ίσως το πιο δυνατό έργο του JOHN GRISHAM. Ένα καθηλωτικό δικαστικό θρίλερ για μια ανεξήγητη δολοφονία, ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα και μια ιστορική υπόθεση, με κεντρικό ήρωα έναν παρασημοφορημένο ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και εξέχοντα παράγοντα μιας τοπικής κοινότητας στην πολιτεία του Μισισιπή, ο οποίος διαπράττει ένα απεχθές έγκλημα.



«ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ», το λογοτεχνικό ντεμπούτο του Αυστραλού βραβευμένου σεναριογράφου και συγγραφέα CHRISTIAN WHITE, τιμημένο με το κρατικό βραβείο λογοτεχνίας της Αυστραλίας το 2017. Ένα συνταρακτικό ψυχολογικό θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση ενός μικρού κοριτσιού και τα ανείπωτα τραύματα από το παρελθόν μιας εικοσιοκτάχρονης φωτογράφου.



«ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ» της VIRGINIE GRIMALDI. Ένα γαλλικό μπεστ σέλερ που μιλά κατευθείαν στις καρδιές όλων των γυναικών, καθώς αποκαθιστά την ελπίδα για τις ανθρώπινες σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων μεταξύ ζευγαριών, και προβάλλει την αισιοδοξία – «Επειδή κάτι δεν τελειώνει όπως θέλουμε, δεν σημαίνει πως έχει κακό τέλος».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ