ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ από τις Εκδόσεις Πηγή και τις Εκδόσεις iWrite

Ελληνική Πεζογραφία
Η φιλοσοφία των Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο αποτελείται από την πίστη που έχουν στους Έλληνες συγγραφείς και το ταλέντο τους. Αγαπούν τη δημιουργικότητα και αγκαλιάζουν τις συγγραφικές προτάσεις των συνεργατών τουs! Από τις Εκδόσεις και εμάς για εσάς πέντε εκπληκτικά αφηγήματα!





- Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Ηλίας Κοντοζαμάνης, σας παρασύρει σ’ ένα ταξίδι συναρπαστικό, μαγικό, μαυλιστικό, στη λαμπρή Κωνσταντίνου Πόλη, την Πόλη πασών των πόλεων κεφαλή, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του ''Κωνσταντινούπολη – Ταξιδεύοντας ανατολικά της Εδέμ''





- Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Μαρία Γεωργίου, σας ταξιδεύει στην Κύπρο, στα δύσκολα χρόνια του αγώνα του 55-59. Το ''Σπασμένο ακορντεόν'' κερδίζει τον αναγνώστη με την ευαίσθητη γραφή του και το γνήσιο, πηγαίο αίσθημά του, φωτίζοντας μία πτυχή της Ιστορίας από μία διαφορετική οπτική γωνία.






 
- Επισφράγισμα μιας καρμικής φιλίας ανάμεσα στις δύο συγγραφείς, Μαίρη Παπαγεωργίου και Αγγελική Αλβανού, το μυθιστόρημα ''Παρενέργειες" των Εκδόσεων Πηγή περιλαμβάνει δράση, αγωνία και δύσκολα ηθικά διλήμματα, στο φόντο μιας ιδιαίτερης ερωτικής ιστορίας. 


-  Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Δέσποινα Σίσκου σας προσκαλούν σε μία διαφορετική ''Ανάβαση'', με προορισμό τη ''Γη του Νέου Ξεκινήματος''.






- Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Γιώργος Χατζάκης σας παρουσιάζει τη θεωρία της σφαιρικότητας, «Global», μέσω ενός διαλογικού συμποσίου εννέα παλαιών συμμαθητών. Το μυθιστόρημα ''Εννιά Σοφών... Συμπόσιο'' αποτελεί μια ωδή στη διαφορετικότητα και στην ποικιλομορφία της ανθρωπότητας, που δεν στοχοποιεί, αλλά ενώνει τους ανθρώπους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅