Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Μ.Σιδέρη

Ρόμι και Μιράντα
Δελίνα Βασιλειάδη



Σελ.: 80
Σχήμα: 13,7×20,8
Τιμή: 6,90 €
ISBN: 978-960-468-237-9


Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί μια ανεξήγητη και παράλογη αντιπαλότητα ανάμεσα στους σκίουρους και τους ελέφαντες, η Ρόμι, μια μικρή ελεφαντίνα, και η Μιράντα, μια σκιουρίνα, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να γίνουν φίλες. Θα καταφέρουν τα δυο κοριτσάκια να προσπεράσουν τις δυσκολίες; Θα μπορέσουν να σταθούν μαζί απέναντι στον παραλογισμό τόσων χρόνων και γενεών και να αποφασίσουν οι ίδιες για τη ζωή τους;
Μια ιστορία για το φως και την ελπίδα, τη φιλία και τη διαφορετικότητα, την αγάπη και την καλοσύνη. Μια ιστορία που μας θυμίζει πως ο υπέροχος κόσμος που ονειρευόμαστε, υπάρχει. Στις καρδιές των παιδιών.



Φαταουλάν
ο ονειροκλέφτης

Παναγιώτα Ζώη - Γιώτα Καραγιάννη - Ακριβή Καλδίρη




Σελ.: 72
Σχήμα: 17×24
Τιμή: 9,90 €
ISBN: 978-960-468-236-2


Μια φορά κι έναν καιρό στην Κινητοχώρα, ζούσαν αρμονικά άνθρωποι και κινητά. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Φαταουλάν κι όλα τα παιδιά στη χώρα αυτή άλλαξαν χρώμα. Ο Άλκης μόνο μπορούσε να τα σώσει, επειδή μόνο αυτός πίστεψε πολύ στο όνειρό του.



Κλασικά παραμύθια

Τόμος Πρώτος
Δώρα Φώτου




Σελ.: 112
Σχήμα: 17×24
Τιμή: 10,90 €
ISBN: 978-960-468-210-2


Τα αγαπημένα σας κλασικά παραμύθια σε ένα βιβλίο. Ζήστε κι εσείς τις περιπέτειες του Αλαντίν με το λυχνάρι, δείτε την Κοκκινοσκουφίτσα να ξεφεύγει από τον κακό λύκο, διαβάστε την περιπέτεια του Τζακ στη μαγική φασολιά, δείτε τη μεταμόρφωση της Σταχτοπούτας μπροστά στα μάτια σας και τέλος, μάθετε από την περιπέτεια που είχαν τα τρία γουρουνάκια. Κλασικά παραμύθια που αποτελούν ένα ευχάριστο ανάγνωσμα με πολλά ηθικά διδάγματα για τα παιδιά.


Ο Μπεν χαμένος στην πόλη
Άγγελος Κωνσταντίνου





Σελ.: 48
Σχήμα: 13,7×20,8
Τιμή: 6,90 €
ISBN: 978-960-468-227-0


Ο Μπεν έχει χαθεί σε μια μεγάλη χαοτική πόλη. Έχει χαθεί από τους γονείς του και κάθε προσπάθεια που κάνει για να βρει μέσο να γυρίσει πίσω στο σπίτι του αποτυγχάνει. Και ακόμα χειρότερα, τον ακολουθούν και αυτά τα περίεργα τρομακτικά τέρατα… Μήπως, όμως, αν σταματήσει να φοβάται ό,τι νομίζει πως είναι τρομακτικό, θα βρει και τη λύση στο πρόβλημά του; Μήπως τα λάθη του τελικά θα τον  εκεί που πρέπει; Η αλήθεια είναι πως ΝΑΙ…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅