Ατζέντα εκδηλώσεων από 02/04/2019 έως 14/04/2019 από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος




Ο Φίλιππος Μανδηλαράς παρουσιάζει το βιβλίο του «Θεσσαλονίκη - Πόλη στο σταυροδρόμι δυο κόσμων» στους μαθητές της Β' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας, στο δημιουργικό βιβλιοπωλείο Παραμυθούπολη (Κων/νου Καβάφη 12, Ευκαρπία 564 29) την Τρίτη 2 Απριλίου στις 11:00.
Το βιβλιοπωλείο Νους και Γνώση (Νικ. Πλαστήρα 9) και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Θεσσαλονίκη - Πόλη στο σταυροδρόμι δυο κόσμων» του Φίλιππου Μανδηλαρά, στις 2 Απριλίου και ώρα 6.30 μ.μ. στα πλαίσια της προσχολικής λέσχης ανάγνωσης.
Ελεύθερη είσοδος


Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τον Μικρό Κοπέρνικο και την παρέα του; Να πολεμήσετε με χρώματα, βάφοντας παράλληλα ένα ολόκληρο σπίτι; Να ανακαλύψετε θαμμένα απολιθώματα δεινοσαύρων, παίρνοντας ―καθώς φεύγετε― και έναν δεινόσαυρο για... κατοικίδιο;
Ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη, συγγραφείς της νέας σειράς
«Οι περιπέτειες του Μικρού Κοπέρνικου»
σας περιμένουν για να γιορτάσετε μαζί με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου,
στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά (Λεωφ. Κηφισίας 310),
το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12:00.



Εδώ και 5 χρόνια ο Αντώνης Παπαθεοδούλου με την Ίριδα Σαμαρτζή μας ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο και από τη Γη έως τη Σελήνη με την αγαπημένη σειρά Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος μαζί με τους αγαπημένους δημιουργούς και σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και την Αμαξοστοιχία - Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019.

Επιβιβαστείτε στο τρένο και ταξιδέψτε με τον Φιλέα Φογκ, σε έναν διαφορετικό γύρο του κόσμου που ξεκινά στις 14:00 στην Αμαξοστοιχία - Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ (Σιδηροδρομικός & Προαστικός Σατθμός Ρουφ, επί της λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως).
Απαραίτητη κράτηση θέσης:
210 2816134 (εσωτ. 817) ή στο e.dermitzaki@epbooks.gr
Το ίδιο απόγευμα με ώρα προσέλευσης τις 18:30, κοιτάμε το φεγγάρι όπως ο κύριος Μάστον και ίσως εντοπίσουμε την οβίδα που εκτόξευσε το κανόνι της ειρήνης με το μοναδικό τηλεσκόπιο Newall του 1868 στον Αστρονομικό Σταθμό Πεντέλης (Λόφος Κουφού, Παλαιά Πεντέλη, Ιωάννου Μεταξά και Βασιλέα Παύλου).
Απαραίτητη κράτηση θέσης: 210 8109112 (12:00-16:00)


Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Στράτη Στρατήγη «Αστυγραφία» της σειράς ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 19:00 στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 310, Κηφισιά)
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Στράτης Στρατήγης 
Συγγραφέας του βιβλίου, επίτιμος δικηγόρος, πρώην Βουλευτής Επικρατείας
και
Κωνσταντίνα Μπότσιου 
Αν. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Διευθύντρια της σειράς ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅