ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ KAI ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ" ΤΟΥ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης
Συγγραφέας Κλέαρχος Σταματουλάκης



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΤΟ Κάποιος θα µε πει τρελή, υστερικιά, κουκουρούκου. Τώρα αυτά. Τότε, ήµουν ένα λουλούδι του µπαχτσέ. Γλυκιά, ευγενική, τσουπωτή, το φως της Αυγής − εξ ου και τ’ όνοµά µου. Τώρα, βρίζω σαν λιµενεργάτης, δεν σηκώνω πολλά-πολλά και έχω σαφρακιάσει. Τι έφταιξε; Πέρνα εσύ 30 χρόνια τάβλα, ελαφρώς βιασµένη από έναν ηλίθιο πρίγκιπα, που σε γκάστρωσε κιόλα, να σου πω εγώ. Ξυπνάς πενηντάρα, µε σακούλες κάτω από τα µάτια −γιατί ποιος να σου βάλει ενυδατική στο κώµα−, µ’ έναν στόκο για γιο κι ένα ρεµάλι να σου τρώει το βιος. Λυπάµαι, αλλά έπρεπε να πεθάνει.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Το σωτήριο έτος 1988 γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει µέχρι σήµερα, ο Κλέαρχος-Κωνσταντίνος. Κωστής µέχρι τα 11, Κλέαρχος από κει και πέρα. Αφού τελείωσε το σχολείο, µε καλύτερες αναµνήσεις αυτές από τη θεατρική οµάδα, έκανε ένα επιτυχηµένο πέρασµα από τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, για να καταλήξει στο University of Sheffield. Εκεί τελείωσε Bachelor και Master στην Ψυχολογία. Πλέον είναι Σύµβουλος Ψυχικής Υγείας, µε το γραφείο του, Create Your Myth, να λειτουργεί στο κέντρο της πόλης.

Έγραφε πάντα, µα βαριόταν πολύ εύκολα. Μέχρι που η Ωραία Κοιµωµένη έπρεπε να ξυπνήσει κι αυτός έπρεπε να καταγράψει την εκδίκησή της. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.

Επικοινωνία µε τον συγγραφέα…
Email: kstamatoulakis@gmail.com
Instagram: klearhosks


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



Ο Κλέαρχος Σταματουλάκης και οι Εκδόσεις Πηγή παρουσιάζουν το βιβλίο «Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης»! Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 19.30 στοΜπενσουσάν Χαν στην Εδέσσης 6, η Ωραία Κοιμωμένη (Μάρι Χεκιμιάν) θα ξυπνήσει, θα μιλήσει μ’ ένα… συγγενικό της πρόσωπο (Άγγελος Γουγούσης) και θα ζητήσει εξηγήσεις. Τον Κλέαρχο θα ανακρίνει η Σοφία Νικολαίδου (συγγραφέας). Σας περιμένουμε!

Υ.Γ. Αυτή δεν είναι μία κλασσική βιβλιοπαρουσίαση.
Επιμέλεια/Σκηνοθεσία:TheatrAction

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅