- Νέοι τίτλοι - ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ 21 Νοεμβρίου 2018-από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος -

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ,
ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ,
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 
Robert T. Kiyosaki



Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου
Κατηγορία: Προσωπική οικονομική ανάπτυξη
ISBN: 978-960-461-881-1
Κωδικός: 63170
Διαστάσεις: 14 x 21 εκ.
Σελίδες: 432
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Τιμή: 19,50 €

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Σε κάθε κρίση υπάρχουν δύο όψεις: ο κίνδυνος και οι ευκαιρίες
 Με το νέο βιβλίο του, ο Ρόμπερτ Κιγιοσάκι απευθύνεται σε όσους συνειδητοποιούν ότι είναι καιρός να δράσουν διαφορετικά –σε εκείνους που αντιλαμβάνονται ότι είναι παράλογο να αποταμιεύουν όταν οι τράπεζες τυπώνουν τρισεκατομμύρια, ότι είναι ανόητο να επενδύουν μακροπρόθεσμα όταν οι χρηματιστηριακές αγορές καταρρέουν.
Θα σας δείξει πώς να παίρνετε έξυπνες αποφάσεις για τα χρήματά σας και για τη ζωή σας –αποφάσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο μας, αποφάσεις για μια δεύτερη ευκαιρία.

ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ:
«Στα κινέζικα, η λέξη κρίση γράφεται με δύο ιδεογράμματα:
Το ένα σημαίνει κίνδυνος, το άλλο σημαίνει ευκαιρία».
–Τζον Φ, Κένεντι

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Robert T. Kiyosaki είναι ο συγγραφέας του διεθνούς best seller Πλούσιος μπαμπάς, φτωχός μπαμπάς, του κορυφαίου βιβλίου όλων των εποχών για την προσωπική οικονομική βελτίωση. Το 1997, συντάραξε με εκείνο το βιβλίο τον κόσμο αναφέροντας ότι «το σπίτι σας δεν είναι στοιχείο ενεργητικού» και ότι «οι αποταμιευτές είναι ζημιωμένοι». Δέκα χρόνια αργότερα, το 2007, η αγορά ακινήτων κατέρρευσε, οι τράπεζες άρχισαν να τυπώνουν τρισεκατομμύρια και οι προβλέψεις του επαληθεύτηκαν.
Το 2002, στο βιβλίο Η προφητεία του πλούσιου μπαμπά, ο Κιγιοσάκι προέβλεψε ότι «το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό κραχ στην ιστορία αναμένεται γύρω στο 2016» και, δυστυχώς, έστω με κάποια καθυστέρηση, η πρόβλεψή του φαίνεται να επαληθεύεται. Αυτό το βιβλίο εξηγεί πώς ο Κιγιοσάκι είναι σε θέση να προβλέπει το μέλλον –αλλά και πώς εσείς μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, και όχι ζημιωμένοι, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του οικονομικού σας μέλλοντος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο RichDad.com


ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ –
ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ



Κατηγορία: Θεωρητικές επιστήμες | Δίκαιο
ISBN: 978-960-461-893-4
Κωδικός: 60019
Κωδικός Ευδόξου: 77119535
Διαστάσεις: 14 x 21 εκ.
Σελίδες: 160
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Τιμή: 9,00 €

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το έργο του Γεράσιμου Θεοδόση «Εμπορικό Δίκαιο – Νόμος και Πράξη» είναι μια καινοτόμα παρουσίαση του εμπορικού δικαίου, βασισμένη στην κείμενη νομοθεσία. Καθιστώντας εύληπτους και εύχρηστους τους εμπορικούς νόμους, αποτελεί το απαραίτητο βοήθημα για τον φοιτητή που εξετάζεται στο μάθημα του εμπορικού δικαίου, αλλά και για τον ιδιώτη που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει την εμπορική ιδιότητα.
Δομημένο πάνω στους πυλώνες της εμπορικής νομοθεσίας και ακολουθώντας τους σκοπούς της, το βιβλίο παρέχει με ευσύνοπτο τρόπο τη γνώση δικαίου για το εμπόριο, την εμπορική και βιομηχανική ιδιοκτησία, τα εμπορικά αξιόγραφα, τις εμπορικές εταιρίες και την εμπορική πτώχευση. Μέσα από τις σελίδες του γίνεται κατανοητή η απαιτούμενη διαφάνεια, συντομία και απλοποίηση των εμπορικών συναλλαγών· πραγματώνεται η ασφάλεια δικαίου και η ισοκυρία μεταξύ των εμπόρων και ενδυναμώνεται η προστασία του επιχειρηματία-εμπόρου, αλλά και του καταναλωτή-πολίτη.
Με πληρότητα και σαφήνεια συμπληρώνεται η πρόσφατη αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου των ανωνύμων εταιριών και των εταιριών περιορισμένης ευθύνης και παρουσιάζονται για πρώτη φορά ως εταιρικός τύπος της κοινωνικής οικονομίας οι κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


Ο Γεράσιμος Θεοδόσης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1962, σπούδασε νομικά στην Αθήνα και είναι Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης. Δικηγορεί, γράφει και διδάσκει. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅