ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ "ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

Σήμερα θα σας προτείνω ένα διαφορετικό βιβλίο από τα συνηθισμένα, ένα βιβλίο γενικών γνώσεων με θέμα τις θρησκείες του κόσμου, ενα  βιβλίο που συγκεντρώνει τις  θρησκείες του κόσμου, με τις όποιες ομοιότητες και διαφορές έχουν μεταξύ τους! Γραμμένο απλά ,κατανοητό χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη ,με υπέροχες εικόνες από τους τόπους λατρείας  και θρησκευτικές τελετές. 



ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ





Εκδότης: Εκδόσεις Ουρανός
Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Σειρά : Γενικών γνώσεων
Ημ. Έκδοσης : 20/11/2006
Σελίδες : 496
Ηλικία : 18+
ISBN:978-960-453-043-4
Σχήμα: 17 x 24.5 cm
Βιβλιοδεσία : ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ
Μεταφραστής : ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΡΑΧΤΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Καθ' όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης Ιστορίας, η θρησκεία έχει παίξει ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση των κάθε είδους πολιτισμών και έχει επηρεάσει καθοριστικά τις διεθνείς σχέσεις και τις παγκόσμιες εξελίξεις στον σύγχρονο κόσμο. Το βιβλίο Οι Θρησκείες του Κόσμου, εμπλουτισμένο με σχεδόν 200 έγχρωμες εικόνες, προσφέρει με εύληπτο και αντικειμενικό τρόπο μια ολοκληρωμένη εικόνα της παγκόσμιας θρησκευτικότητας, από τις απαρχές του ανθρώπινου είδους μέχρι τα σύγχρονα θρησκευτικά κινήματα. Αποτελεί λοιπόν έναν πολύτιμο οδηγό για κάθε σκεπτόμενο πολίτη του 21ου αιώνα ο οποίος θέλει να κατανοήσει τις δυναμικές που διέπουν τον μικρό αλλά πολύπλοκο κόσμο μας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Κρίστοφερ Πάρτριτζ είναι καθηγητής Σύγχρονων Θρησκειών στο Πανεπιστήμιο του Τσέστερ, στην Αγγλία. Το ερευνητικό του έργο και οι δημοσιεύσεις του επικεντρώνονται σε θέματα νέων θρησκειών και εναλλακτικών μορφών θρησκευτικότητας στη Δύση, ενώ έχει υπάρξει επιμελητής έκδοσης σε πολυάριθμα έργα θρησκειολογίας.


#beautydayswithabook #beautydaysblogbyMaryandEva #blog #blogger #ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ_PSICHOGIOS_PUBLICATIONS #bookstagram #instabook #booklover #booktime  #ilovebooks  #βιβλία

Τα βιβλία   θα τα βρείτε στα  συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία  και εδώ https://www.psichogios.gr/site/




Εκδόσεις Ουρανός



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ