ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Πολλές οι εκδηλώσεις,για παρουσίαση βιβλίων και αυτή την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη.

Επέλεξα κάποιες από αυτές που ήρθαν στο e-mail μου και σας τις παρουσιάζω 


                               24-10-2018






Αν μένεις στην Θεσσαλονίκη ,την Τετάρτη 24-10-2018  Λάρισα οι εκδόσεις ΠΗΓΗ και η συγγραφέας Αθηνά Γκαλίτσιου σε προσκαλούν  στις 17:00 στο Καφέ Θέατρο  , στην θεατρική παρουσίαση του βιβλίου ΜΩΒ ΜΕΛΩΔΙΑ.




Στην Αθήνα ,σίγουρα είναι πολλές οι παρουσιάσεις την Τετάρτη 24-10-2018 ,επέλεξα αυτή που οργανώνουν τα Public και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος στο Public Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος στις 19.00,με θέμα Πόσο αβέβαιο είναι το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης; 
Με αφορμή το βιβλίο του Ivan Krastev Μετά την Ευρώπη συζητούν οι:Aννα Διαμαντοπούλου (Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πρ.Επίτροπος ΕΕ-πρ.Υπουργός) καιΤάκης Σ. Παππάς (Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι, συγγραφέας του Populism and Liberal Democracy).





Αν βρίσκεσαι στην Ρόδο,ο Δήμος Ρόδου, το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου - Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη με τίτλο ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ
Ημερομηνία: Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018
Ώρα: 20:00
Χώρος: Rock n' Roll Music Diner (Πλατεία Αρίωνος) στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου  
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο Όλγα Μαλέα και θα αποκαλύψει χρήσιμα μυστικά συγγραφής. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Σουσάνα Καρδούλια.
                                                 


     Στην Αθήνα επίσης την 24-10-2018 στις 19.00 το Αιγυπτιακό κέντρο Αθηνών σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Έμπνευσις και τον συγγραφέα Μαριαντωνη Πολίτη θα σας ταξιδέψουν ,με το βιβλίο του συγγραφέα ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.


                                                25-10-2018

 Όσοι φίλοι μένετε στην Λάρισα μην παραλείψετε να παραβρεθείτε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στο Δημοτικό θέατρο Τύρναβο ,ώρα 19.00 για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του παραμυθιού ΕΝΑ ΠΑΜΥΘΙ ,ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ -ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- μια παρουσίαση που συνδιοργανώνουν Ο Δήμος Τύρναβου και ο Λίντο οργανισμός .Θα μιλήσουν  για το Αρχαίο θέατρο Λάρισας ο Δημήτρης Καρβούνης και η Στέλλα Μπλαντα καθώς και ο Γιάννης Πέτρου.

  29-10-2018


Και στα Ιωάννινα ,έχουμε μια ενδιαφέρουσα  παρουσίαση του  βιβλίου ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ της ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ. Την Δευτερα 29-10-2018 το βιβλιοπωλειο ΧΑΡΤΕΞ και οι Εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ στις 19.00 στο Μontage Cafe-Bar θα μιλήσουν για το βιβλίο οι καθηγήτριες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Vassiliki Boumba και Ελένη Γκαστη . Η δημοσιογράφος Vasilia Petrou  θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο και η  Christina Zoi  θα έχει τον συντονισμό της βραδιάς. 

Όποια παρουσίαση βιβλίου  και αν παρακολουθήσετε σας ευχόμαστε  να περάσετε υπέροχα !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅