ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ (09-2018) ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

ΤΑ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 
ΕΦΗ ΦΛΩΤΣΙΟΥ 




Κατηγορία βιβλίου: Προσωπικής βελτίωσης 
ISBN: 978-960-461-896-5
 Κωδικός: 63175 
Διαστάσεις: 14 x 20,5 
Σελίδες: 272 
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό 
Τιμή: 14,40 € 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 Υπάρχουν πολλοί δρόμοι… μα είναι δρόμοι άλλων…. Τον δικό μας δρόμο τον δημιουργούμε καθώς τον βαδίζουμε.
 Αυτό το βιβλίο είναι ο «οδικός χάρτης» που ακολούθησε η συγγραφέας όταν συνειδητοποίησε ότι η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο που καθορίζεται από συγκεκριμένα όργανα τα οποία είναι οι «πυλώνες» του σώματος: το κεφάλι, τα χέρια και την καρδιά. 

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που περιγράφει τον συντονισμό του νου με τη σκέψη, των χεριών με τη δουλειά, και της καρδιάς με το πάθος. 
Η συγγραφέας απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι τίποτα δεν τελείωσε –σε όσους σκοπεύουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους, συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία της πραγματικότητας στην οποία ζουν. Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πείσει ότι δεν μπορείτε. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 

Η Εφη Φλωτσίου είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥΔΑΠ. Μέσα από την πολυετή εργασιακή της πείρα, έχει μάθει να παρατηρεί τους ανθρώπους στο εργασιακό τους περιβάλλον και να εντοπίζει προσωπικές και επαγγελματικές αδυναμίες που στέκονται τροχοπέδη στην εξέλιξή τους. Εχει παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και βραβευτεί για την ποίησή της. Πιστή στην αξία της διά βίου μάθησης και της αυτοβελτίωσης, σήμερα φοιτά στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Τα τρία κλειδιά της προσωπικής ανάπτυξης είναι το πρώτο της βιβλίο. 

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ 
HYRUM W. SMITH 



Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή 
Κατηγορία βιβλίου: Προσωπικής βελτίωσης 
ISBN: 978-960-461-861-3 
Κωδικός: 63169 
Διαστάσεις: 14 x 20,5 
Σελίδες: 128 
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό 
Τιμή: 8,90 € 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 Αλλάξτε πεποιθήσεις και θα αλλάξει η ζωή σας! Όλοι ζούμε στιγμές στις οποίες τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς μας δεν φαίνεται να ικανοποιούν τις ανάγκες μας. 

Στο νέο του βιβλίο, ο Χάιραμ Σμιθ υποδεικνύει τακτικές ανεκτίμητες για όσους θέλουν να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη. Μέσα από ένα σαφές και απλό μοντέλο, αποκαλύπτει γιατί κάποια προβλήματα της ζωής μας προκύπτουν από τη συμπεριφορά μας. Στη συνέχεια, εξηγεί με απλά λόγια τα βήματα με τα οποία θα εντοπίσουμε και θα διορθώσουμε τις πεποιθήσεις που οδηγούν σε επιζήμιες συμπεριφορές. Στην ουσία, περιγράφει μια αποτελεσματική διαδικασία μέσα από την οποία θα μπορέσετε να αλλάξετε τις συνήθειες και τις σχέσεις σας, ώστε να οδηγηθείτε σε προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες με μακροχρόνια διάρκεια. 

«Ενα βιβλίο διορατικό, εμπνευσμένο, μεγαλοφυές! Οταν σηκώσετε τα μάτια σας απ’ την τελευταία σελίδα, θα αντικρίσετε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο.» –William B. Caldwell, Αντιστράτηγος ε.α. του αμερικανικού στρατού, Πρόεδρος της Στρατιωτικής Σχολής της Τζόρτζια

 «Ο Σμιθ σάς εξηγεί τα απαραίτητα βήματα για να επιτύχετε θετικές και μόνιμες αλλαγές. Αφήστε τον να γίνει ο σοφός φίλος που σας νοιάζεται και θα σας οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.» –Richard H. Brown, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Electronic Data Systems Inc., Cable and Wireless PLC και H&R Block Inc. 

«Ο Χάιραμ τα κατάφερε και πάλι! Αν δεν γνωρίζετε το έργο του, να ξέρετε ότι, αφού διαβάσετε το βιβλίο Είσαι αυτό που πιστεύεις, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, θα εντυπωσιαστείτε και, πάνω απ’ όλα, θα βελτιωθείτε.» –Linda Eaton, Αντιπρόεδρος και Διευθύντρια Εκπαίδευσης του Cannon Financial Institute 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Χάιραμ Γ. Σμιθ είναι συνιδρυτής, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Franklin Covey, και συνιδρυτής της 3Gaps, μιας εταιρείας κατάρτισης για ιδιώτες και οργανισμούς. Είναι ο συγγραφέας πολλών αναγνωρισμένων βιβλίων, στα οποία συγκαταλέγονται τα The 3 Gaps, The 10 Natural Laws of Successful Time and Life Management και Το πιο σημαντικό, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος

#BeautyDayswithabook #beautydaysblogbyMaryandEva #blog #blogger  #klidarithmos #bookstagram #instabook #booklover #booktime #ilovebooks  #βιβλία #Bookblogger

http://www.klidarithmos.gr/

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ


Beauty Days with a book

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ