Ανακάλυψε την «θεραπευτική τέχνη» με τα πιο όμορφα βιβλία Ζωγραφικής για ενήλικες

Βρες τώρα τα πιο όμορφα βιβλία ζωγραφικής για ενήλικες και ανακάλυψε αυτή την "θεραπευτική τέχνη", καθώς η ενασχόληση με τη ζωγραφική θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις και να βρεθείς σε πνευματική ευφορία. Άδειασε το μυαλό σου από κάθε έγνοια, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και νιώσε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής στον νου και στην ψυχή.

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ  ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ


BΑΛTΕ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Γραφικά σοκάκια, παραδοσιακά καφενεία, περίπτερα και εκκλησίες, παραλίες και ελαιώνες• σκηνές από την ελληνική καθημερινότητα παίρνουν χρώμα στις σελίδες αυτού του βιβλίου και αποκαλύπτουν ένα υπέροχο κομμάτι της Ελλάδας.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ



Αυτό το μοναδικό βιβλίο ζωγραφικής περιλαμβάνει εναέριες φωτογραφίες πραγματικών πόλεων του κόσμου καθώς και πανέμορφα σχέδια Μάνταλα. Ο αριστοτεχνικός στη λεπτομέρεια σχεδιασμός του Στιβ ΜακΝτόναλντ αποτυπώνει όψεις μεγαλουπόλεων, από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι μέχρι την Κωνσταντινούπολη, το Τόκιο, τη Μελβούρνη, το Ρίο, το Άμστερνταμ και πολλές άλλες.


ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ: ΠΟΥΛΙΑ




Χαλαρώστε ζωγραφίζοντας την ομορφιά των πουλιών. Πενήντα λεπτοδουλεμένα και πανέμορφα σχέδια πουλιών σάς περιμένουν να τα ζωντανέψετε! Απαλλαχθείτε από το στρες, νιώστε ηρεμία και ανακαλύψτε τη δημιουργική σας πλευρά

ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ




Ταξιδέψτε με τα χρώματα στον μαγικό κόσμο της κλασικής λογοτεχνίας! Μεταφερθείτε στο Πέμπερλι και στην κλασική ιστορία αγάπης της Ελίζαμπεθ και του κυρίου Ντάρσι. Πάρτε τα αγαπημένα σας μαρκαδοράκια ή τις ξυλομπογιές σας και προσθέστε το δικό σας χρώμα στα περίτεχνα σχέδια, τα περίπλοκα μοτίβα και τα ρομαντικά σκηνικά. 

Επίσης, απολαύστε επιλεγμένα αποσπάσματα που αντικατοπτρίζουν τη γοητεία των αξεπέραστων ηρώων της ιστορίας, τη μαγεία των πιο κλασικών στιγμών και τo πνεύμα της συγγραφέως. Ερωτευτείτε το κλασικό αριστούργημα της Τζέιν Όστεν από την αρχή!




ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ




Νιώστε τη μαγεία των εορτών και μεταφερθείτε στους δρόμους του βικτοριανού Λονδίνου την παραμονή των Χριστουγέννων για να συναντήσετε τον φοβερό Εμπενέζερ Σκρουτζ. Πάρτε τα αγαπημένα σας μαρκαδοράκια ή τις ξυλομπογιές σας και προσθέστε το δικό σας χρώμα στα γιορτινά σχέδια και τα περίτεχνα μοτίβα. Επίσης, απολαύστε επιλεγμένα αποσπάσματα που αντικατοπτρίζουν την ιστορία και την ατμόσφαιρα της βικτοριανής εποχής, καθώς και τις διαχρονικές αλήθειες του κλασικού έργου.


Πολλές οι επιλογές, για όλους όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους ,περισσότερες επιλογές θα βρείτε εδώ 

#beautydayswithabook #beautydaysblogbyMaryandEva #blog #blogger #εκδόσειςΨυχογιός #bookstagram #instabook #booklover #booktime #ilovebooks  #βιβλία
Τα βιβλία   θα τα βρείτε στα  συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία  και εδώ https://www.psichogios.gr/site/ 
 https://www.facebook.com/psichogios/

https://www.facebook.com/BeautyDayswithabook/?modal=admin_todo_tourhttps://www.facebook.com/BeautyDaysBlogbyMaryandEva/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ