Παρουσίαση της ανθολογίας των αποφοίτων του 2016-'17, "Ιστορίες του Άλλοτε" στο Cafe Θέα/tro (πάνω από το Βασιλικό Θέατρο) την Τετάρτη 4 Ιουλίου, ώρα 19:30.

Ιστορίες του Άλλοτε
Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium
(Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 4 Ιουλίου 19:30) 
Οι εκδόσεις iWrite, η συγγραφέας και καθ.δημιουργικής γραφής Ευλαμπία Τσιρέλη και το Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium σας προσκαλούν στη γιορτή αποφοίτησης και την παρουσίαση της ανθολογίας των αποφοίτων του 2016-'17, "Ιστορίες του Άλλοτε" στο Cafe Θέα/tro (πάνω από το Βασιλικό Θέατρο) την Τετάρτη 4 Ιουλίου, ώρα 19:30.
Η τρίτη ανθολογία διηγημάτων μας, είναι αφιερωμένη στον μεγάλο λαογράφο Νικόλαο Πολίτη και περιέχει ιστορίες εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση.
Για το βιβλίο και το εργαστήρι θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των αποφοίτων:
Αφροδίτη Καριοφύλλη, Αθηνά Γκαλίτσιου, Σοφία Γαβριά, Σοφία Γκρέκα, Καλλιόπη Γκιγκέλου, Κωνσταντίνα Τσομπανάκη, Μάγδα Πανώρια και Αλεξία Κονδυλίδου.

Οι απόφοιτοι-συγγραφείς
 Άλκηστη Ακτσόγλου, Στελλίνα Αντωνίου, Σοφία Γαβριά, Αθηνά Γκαλίτσιου, Καλλιόπη Γκιγκέλου, Σοφία Γκρέκα, Βάσω Καλαντίδου, Ελπίδα Κανελλίδου, Αφροδίτη Καριοφύλλη, Δημήτρης Κασσερόπουλος, Κάλι Κεχαγιά, Αλεξία Κονδυλίδου, Σαββίνα Κοτσερίδου, Αθηνά Λιούρα, Αναστασία Μηλιορέλη, Παρασκευή Μουταφτσή, Μάγδα Πανώρια, Ιωάννα Παπαδοπούλου, Σάββας Ρουμελιώτης, Γιώργος Δ. Σακκάς, Θεοδώρα Σέρβου, Όλγα Στυλιάδου-Χάιντς, Κωνσταντίνα Τσομπανάκη, Άννα Φωτίου, Άνοιξη Χατζηελευθερίου, Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, Άννα Χατζημλάδη, Κατερίνα Χατζησαββίδου, Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου, Παναγιώτης Ζιάκας.

Το Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium
Το Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium, λειτουργεί από το 2014 υπό την σκέπη των εκδόσεων Πηγή-iWrite. Είναι το πρώτο εργαστήρι συγγραφής στην πόλη της Θεσσαλονίκης που προσφέρει ένα πλήρες εξειδικευμένο πρόγραμμα, με πρωτότυπη μέθοδο εξάσκησης και πειραματισμού στη συγγραφή, που έχει δημιουργήσει η ίδια η διδάσκουσα και συγγραφέας, Ευλαμπία Τσιρέλη. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή, είναι φτιαγμένο εμπειρικά, και εφαρμόζεται με βιωματικό τρόπο.

Δημιουργική Γραφή και Επιμέλεια Κειμένου είναι μόνο δύο από τις κύριες δραστηριότητές μας. Το Imaginarium όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτά. Στην “οικογένειά μας” θα νιώσετε αμέσως οικεία και θα γνωρίσετε ανθρώπους ομόψυχους που αγαπούν τα ίδια πράγματα με εσάς. Θα διασκεδάσουμε, θα γίνουμε φίλοι, μα πάνω από όλα, θα μάθουμε τι σημαίνει «ποιοτική λογοτεχνία», πώς να σεβόμαστε τους αναγνώστες μας και πώς να αναδεικνύουμε σωστά το ταλέντο μας.
Ευλαμπία Τσιρέλη
#beautydaysblogbyMaryandEva #blog #blogger # #bookstagram#instabook #booklover #booktime #βιβλία #ilovebooks #βιβλία #Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή 
http://www.pigi.gr/   
https://www.facebook.com/ekdoseispigi/?fref=ts  
https://www.facebook.com/BeautyDayswithabook/?modal=admin_todo_tour
https://www.facebook.com/BeautyDaysBlogbyMaryandEva/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ