ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ , η Αλέξια, ο Τάσι και ο σκύλος τους ο Ρόκι ,σε περιπέτειες.

ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ
Elsa Punset 
Εικονογράφηση: Ρόθιο Μπονίγια Μετάφραση: Αλέξανδρος Ηλιόπουλος

Η σειρά  ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ αποτελείται από τέσσερα βιβλία με περιπέτειες που θα συναρπάσουν και θα δυναμώσουν συναισθηματικά τα παιδιά. Η γνωστή συγγραφέας Έλσα Πουνσέτ, που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τη συναισθηματική νοημοσύνη, μας παρουσιάζει το Εργαστήριο Συναισθημάτων, στο οποίο όλη η οικογένεια μπορεί να βρει συμβουλές και τρόπους για να επικοινωνεί καλύτερα και να ζήσει πιο ήρεμα και ευτυχισμένα.

Οι Ατρόμητοι είναι η Αλέξια, ο Τάσι και ο σκύλος τους ο Ρόκι. Αρχικά δεν το ξέρουν, αλλά σύντομα ανακαλύπτουν ότι μπορούν να καταφέρουν όλα όσα θέλουν με τα συναισθήματά τους. Με τη συντροφιά του πανέξυπνου και έμπειρου «εκπαιδευτή συναισθημάτων», του γλάρου Φλορεστάν, αντιμετωπίζουν κάθε βράδυ συναρπαστικές και διασκεδαστικές προκλήσεις. Μέσα από τις περιπέτειές τους μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο να ρυθμίζουν τα συναισθήματά τους, δηλαδή να τα αναγνωρίζουν, να τα τιθασεύουν, ακόμα και να τα αλλάζουν.

Κάθε βιβλίο είναι αφιερωμένο σε ένα συναίσθημα ή σε μια δεξιότητα: τον φόβο, την αυτοεκτίμηση, τη συνύπαρξη, τον θυμό. Ο στόχος είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν συναισθηματική νοημοσύνη, που τους επιτρέπει να βρουν τον δρόμο για μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ζωή.




Στο πρώτο βιβλίο, «Οι ΑτρΟμητΟι κΑνΟυν τΟ μεγΑλΟ ΑλμΑ», οι φίλοι μας ανακαλύπτουν, μέσα από μια εντυπωσιακή δοκιμασία, ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ. 



Στο δεύτερο βιβλίο, «Οι ΑτρΟμητΟι κΑι τΟ κυνηγι τΟυ θησΑυρΟυ», η Αλέξια, ο Τάσι κι ο σκύλος τους ο Ρόκι ξεκινούν μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης, ανακαλύπτουν πού κρύβεται ο μεγαλύτερος θησαυρός του κόσμου… ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ.



Στο τρίτο βιβλίο, «Οι ΑτρΟμητΟι κΑι η περιπετειΑ στΟν φΑρΟ», μια μεγάλη θύελλα απειλεί τους φίλους μας, αλλά ταυτόχρονα τους βοηθά να ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.


Στο τέταρτο βιβλίο, «Οι ΑτρΟμητΟι κΑι τΟ μυστηριΟ τΟυ δεινΟσΑυρΟυ», οι φίλοι μας ζουν μια περιπέτεια με πολύ εκνευρισμό στο μουσείο, η οποία θα τους δείξει πώς να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥΣ.

#beautydayswithabook #book #beautydaysblogbyMaryandEva #blog #blogger # #bookstagram#instabook #booklover #booktime #βιβλία #ilovebooks #ΕΚΔΟΣΕΙΣEllinikaGrammata #ΕκδοτικήΠΕΔΙΟ
https://www.facebook.com/ellinikagrammata2016/
https://www.facebook.com/BeautyDayswithabook/?modal=admin_todo_tour
https://www.facebook.com/BeautyDaysBlogbyMaryandEva/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅