4 ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΟΣ

Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Βαρσαμίδου Αθηνάς: 

«Η έρευνα δράση ως στρατηγική ποιοτικής έρευνας- Μοντέλα επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών». 





Η έρευνα δράση ως στρατηγική ποιοτικής έρευνας Μοντέλα επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών.
Έχουν γίνει κατά καιρούς πολλές προσπάθειες να οριστεί η ποιοτική έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες και να προσδιοριστεί το κατά πόσο μπορεί ή θα έπρεπε να διαφοροποιείται από την ποσοτική έρευνα. 
Ωστόσο, δεν υπάρχει ομοφωνία ως προς τα ερωτήματα που εγείρονται, γεγονός που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η ποιοτική έρευνα δεν αντιπροσωπεύει μία ενιαία ομάδα τεχνικών ή φιλοσοφιών που εφαρμόζονται κατά γράμμα και ακολουθούνται χωρίς παρεκκλίσεις. 
Η έρευνα δράση μια από τις βασικές στρατηγικές της ποιοτικής έρευνας αποτελεί μια παρέμβαση μικρής κλίμακας στη λειτουργία του πραγματικού κόσμου και μια εκ των έσω ερμηνεία των επιδράσεων της παρέμβασης αυτής. 
Η έρευνα δράση ενδιαφέρεται για τη διάγνωση ενός προβλήματος σε ένα ειδικό πλαίσιο και προσπαθεί να το λύσει. 
Στο παρόν εγχειρίδιο παρουσιάζεται το θεωρητικό πλαίσιο της έρευνας δράσης, καθώς και μοντέλα επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών που βασίζονται σε αυτή τη στρατηγική. 

Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση με πίνακες και διαγράμματα. 
Τιμή: 13,20 € (με Φ.Π.Α. και δωρεάν μεταφορικά) 
ISBN: 978-618-5318-39-0
 Σελίδες: 148



Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Δημήτρη Τσινικόπουλου: 

«DAWKINS VS ΙΗΣΟΥΣ». DAWKINS VS ΙΗΣΟΥΣ


 Ο Βρετανός νεο-δαρβινιστής βιολόγος Richard Dawkins είναι γνωστός παγκοσμίως, μετά την έκδοση κυρίως του πολύκροτου βιβλίου του Η περί Θεού αυταπάτη, που έγινε μπεστ-σέλερ και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Εκεί, ο Dawkins ισχυρίζεται πολλά υποκειμενικά, ασύστατα και ατεκμηρίωτα εναντίον της θρησκείας αδιακρίτως, και, ιδιαίτερα, εναντίον της Βίβλου και του Χριστιανισμού.
 Ότι δηλαδή, Ιησούς δεν υπήρξε, και αν υπήρξε δεν έκανε θαύματα, ο απ. Παύλος δεν έγραψε τίποτα για τον ιστορικό Ιησού, ο Ιησούς (εάν υπήρξε), ναι μεν, υπήρξε δάσκαλος αγάπης, αλλά σε μια εσω-ομάδα, δηλαδή, μόνο μεταξύ των Ιουδαίων οπαδών του (όπως και ο Ιουδαϊσμός διδάσκει κάτι παρόμοιο, και μίσος στους εχθρούς), και ότι, ο απ. Παύλος είναι αληθινός ιδρυτής του Χριστιανισμού και μάλιστα, του κυρίου δόγματος της απολυτρωτικής θυσίας του Χριστού, ότι τα Ευαγγέλια αποτελούν μυθοπλασία και αντιφάσκουν… ότι το Ευαγγέλιο του Ιούδα και του Θωμά και άλλα απόκρυφα, είναι σπουδαιότερα από τα κανονικά και προσφέρουν κι αυτά μια άλλη εικόνα περί Χριστού και Χριστιανισμού. 
Επιλέγω ν’ ασχοληθώ μ’ αυτά τα θέματα, γιατί αποτελούν την σπονδυλική στήλη τόσο του Χριστιανισμού, όσο και της αντίθετης διαστρεβλωμένης επιχειρηματολογίας του Dawkins. Αν ο Richard Dawkins αποδειχθεί ελλιπής σ’ αυτά τα θέματα, ανακύπτει εύλογο το ερώτημα, πόσο επαρκής και ικανοποιητικός μπορεί να θεωρηθεί και σε άλλα θέματα που υποστηρίζει και αναπτύσσει στο εν λόγω βιβλίο του, αλλά και άλλο. 

Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.
Τιμή: 13,33 € (με Φ.Π.Α. και δωρεάν μεταφορικά) 
ISBN: 978-618-5318-30-7
 Σελίδες:208 

Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Ευθύμη Τσιλικίδη :

«Η παιδεία του πολίτη στην υποχρεωτική εκπαίδευση»




 Η παιδεία του πολίτη στην υποχρεωτική εκπαίδευση Εκτός από μια εκτενή επιχειρηματολογία που προσπαθεί να τεκμηριώσει την αναπαραγωγική, τελικά, λειτουργία της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και την αδυναμία της να σταθεί συνεπής στους στόχους που διακηρύττει για την πολιτική παιδεία με τα υπάρχοντα σχολικά εγχειρίδια και προγράμματα, η παρούσα εργασία προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό όλων εκείνων που υποστηρίζουν ότι η κατασκευή του δημοκρατικού υποκειμένου, του υποκειμένου της χειραφέτησης, δεν μπορεί παρά να υλοποιείται βιωματικά, κυρίως στην πρώιμη και μέση εφηβική ηλικία.
 Επιχειρεί δε να εμβαθύνει σε αυτές τις θέσεις στηριζόμενη σε θέσεις της σύγχρονης Πολιτικής Θεωρίας και Κοινωνικής Ψυχολογίας για τη διαπλαστική δυναμική του πλήθους και σε εφαρμόσιμες εκπαιδευτικές πρακτικές που ενισχύουν τις αξίες της ισοελευθερίας και την προοπτική της χειραφέτησης. 
Τέλος, προκειμένου να διασφαλιστεί αυτή η προοπτική, παρουσιάζει ορισμένες αναγκαίες προϋποθέσεις και αλλαγές στη λειτουργία των κοινωνικοπολιτικών θεσμών. 

Εσωτερικό: Ασπρόμαυρη πολυτελής έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί 
Τιμή: 16,00 € (με Φ.Π.Α. και δωρεάν μεταφορικά) 
ISBN: 978-618-5318-07-9


Προσδοκίες στην Αγορά Συναλλάγματος

 Το παρόν εγχειρίδιο συνιστά μία διεισδυτική ματιά στον τρόπο με τον οποίο επιδρούν οι αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών, σχετικά με τη νομισματική τους πολιτική στις αγορές χρήματος και συναλλάγματος. 
Ο βασικός άξονας της ανάλυσης είναι οι διαμορφούμενες τιμές των συναλλαγματικών ισοτιμιών και η μακροοικονομική προσέγγιση του ύψους των αποδόσεων των χρηματοπιστωτικών μέσων σταθερού εισοδήματος. 
Αναλύονται περιπτώσεις μεταστροφής των επενδυτικών αποφάσεων βάσει προσδοκιών για τις επικείμενες μεταβολές, υπό τη θεώρηση του ότι η χρηματαγορά προεξοφλεί τα γεγονότα. 
Τέλος, δίδονται βασικά στοιχεία των χρηματοπιστωτικών μέσων και αναλύονται οι αποτελούντες μια ισοτιμία όροι, με σκοπό την πλήρη εξοικείωση του επενδυτού με τα ζεύγη. 
Το εγχειρίδιο απευθύνεται σε επενδυτές ή αναγνώστες που ασχολούνται με τις οικονομικές εξελίξεις στο διεθνές περιβάλλον καθώς και σε σπουδαστές οικονομικής επιστήμης. 

Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση με πίνακες και διαγράμματα. 
Τιμή: 19,45 € (με Φ.Π.Α. και δωρεάν μεταφορικά) 
ISBN: 978-618-5318-32-1



#beautydayswithabook #beautydaysblogbyMaryandEva #blog #blogger #εκδόσειςΦυλάτος  #bookstagram #instabook #booklover #booktime #βιβλία #ilovebooks 
https://fylatos.com/
https://www.facebook.com/fylatospublishing/
https://www.facebook.com/BeautyDayswithabook/?modal=admin_todo_tour

https://www.facebook.com/BeautyDaysBlogbyMaryandEva/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅