ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2018-ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ (Β΄)

ΣΕΤ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ 2018


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 21/06/2018
Ηλικία : 18+
ISBN:5213005511692



Αποκτήστε τώρα τα μυθιστορήματα ΓΕΡΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ και Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ σε απίθανη τιμή! Το σετ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και περιλαμβάνει τα βιβλία: 
1. ΓΕΡΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ - αρχική τιμή 17,70 € 
2 Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ - αρχική τιμή 16,60 € 

ΓΕΡΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ 

Η Γέρση μεγάλωσε στη Σμύρνη, αρχοντοπούλα αναντάμ μπαμπαντάμ. Στη θωριά της σου κοβόταν η ανάσα. Όταν την είδαν ξαφνικά τα δυο καρντάσια, ο Γιώργης κι ο Σελίμ, ήρθε ο έρωτας να σπαράξει τη σάρκα, να ξεπαστρέψει, να μαγέψει. 

Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ 

Λέρος 1975. Ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού προσεγγίζει το λιμάνι του μικρού, ακριτικού νησιού. Μέσα του, δεμένοι χειροπόδαρα, άντρες και γυναίκες, επιβάτες σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή με προορισμό την «Αποικία».


ΣΕΤ ΠΑΝΤΑΖΗ-ΙΩΑΝΝΟΥ 2018


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 21/06/2018
Ηλικία : 18+
ISBN:5213005511708




Αποκτήστε τώρα τα μυθιστορήματα ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΑ και . ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ. Η ΓΗΤΕΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ σε απίθανη τιμή! Το σετ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και περιλαμβάνει τα βιβλία: 
1. ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΑ - αρχική τιμή 17,70 € 
2. ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ. Η ΓΗΤΕΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - αρχική τιμή 16,60 € 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΑ 

Η όμορφη Στεφανία επιβάλλεται από πολύ νωρίς στον χώρο της μουσικής και συγχρόνως γνωρίζει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Όμως ο δαίμονας της απληστίας τη σπρώχνει σε ολοένα και πιο ολισθηρά μονοπάτια.  

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ. Η ΓΗΤΕΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 

Ποια είναι η μυστηριώδης Αγγελική και γιατί το όνομά της ταράζει τη ζωή της διάσημης Βαλεντίνας, της μεγαλύτερης Ελληνίδας ηθοποιού στην Ωραία Εποχή των Αθηνών; Ένα μαγευτικό οδοιπορικό στην Μπελ Επόκ, γεμάτο ονειρικές εικόνες και καταιγιστικά συναισθήματα.


ΣΕΤ ΖΩΤΟΥ- ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 2018


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 21/06/2018
Ηλικία : 18+
ISBN:5213005511630




Αποκτήστε τώρα τα μυθιστορήματα ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΩΝ και ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ σε απίθανη τιμή! Το σετ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και περιλαμβάνει τα βιβλία: 
1. ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΩΝ - αρχική τιμή 17,70 € 
2. ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - αρχική τιμή 16,60 € 

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΩΝ 

Κρήτη 1896. Η αρχοντοπούλα Μυρτώ Θεοτοκά θα χάσει τα πάντα. Η αγαπημένη της φίλη, η Καλλιόπη, θα πληγωθεί βαριά, αλλά θα αναδυθεί μέσα από τις στάχτες της. Αθήνα 1919. Οι δύο αδελφικές φίλες, έχοντας για στήριγμα η μία την άλλη, θα αναμετρηθούν με την ίδια τη ζωή.  

ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ 

Μια αναπάντεχη κληρονομιά οδηγεί τον Τόμας από το Λονδίνο στην εξοχή της νότιας Γαλλίας. Ένα χοντρό δερματόδετο τετράδιο, με το όνομά του γραμμένο στο εξώφυλλο, θα του φανερώσει πως το παρελθόν της οικογένειάς του έχει γραφτεί με μαύρο μελάνι


ΣΕΤ ΜΠΑΡΑΚΛΗ-ΡΩΣΣΗ 2018


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 21/06/2018
Ηλικία : 18+
ISBN:5213005511685



Αποκτήστε τώρα τα μυθιστορήματα ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ και ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ σε απίθανη τιμή! Το σετ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και περιλαμβάνει τα βιβλία: 
1. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ - αρχική τιμή 16,60 € 
2. ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ - αρχική τιμή 16,60 € 

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ 

Τέσσερις γυναίκες ξεδιπλώνουν τη ζωή ενός τρισυπόστατου άντρα, ενός επικίνδυνου ανθρώπου, ενός υπέροχου άντρα, ενός ταπεινού ασκητή. Του Φραγκούλη του Ληστή, του Αυγουστή Παπαδάκη, του Γέροντα Ιωάννη.  

ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ 

Η Αλίκη φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια. Μόνο που αναγκάζεται να πουλήσει το ένα της παιδί… Η Αγάπη και η Ελισάβετ μεγαλώνουν χωρίς να ξέρουν την ύπαρξη η μια της άλλης. Μέχρι που οι ζωές τους μπλέκονται αδυσώπητα.


#beautydayswithabook #beautydaysblogbyMaryandEva #blog #blogger #εκδόσειςΨυχογιός #bookstagram #instabook #booklover #booktime #ilovebooks  #βιβλία
https://www.facebook.com/psichogios/
https://www.facebook.com/BeautyDayswithabook/?modal=admin_todo_tour
https://www.facebook.com/BeautyDaysBlogbyMaryandEva/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ