ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2018 -ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ(Α')

ΣΕΤ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ-ΦΩΤΟΥ 2018



Κατηγορία : Λογοτεχνία

Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία

Ημ. Έκδοσης : 21/06/2018

Ηλικία : 18+

ISBN:5213005511661




Αποκτήστε τώρα τα μυθιστορήματα ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ και ΣΤΗΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ σε απίθανη τιμή! Το σετ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και περιλαμβάνει τα βιβλία:  

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ - αρχική τιμή 15,50 €
2. ΣΤΗΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ - αρχική τιμή 15,50 €






ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ





Μια εικοσαετία μετά την προσάρτηση της Θεσσαλίας στην Ελλάδα, οι αγρότες του θεσσαλικού κάμπου ζουν σαν δουλοπάροικοι. Ο Χάρης και η Αγνή, παρά τις δυσκολίες, δεν παύουν στιγμή να κοιτάζουν κάθε καινούργιο φεγγάρι με μάτια γεμάτα όνειρα.  



ΣΤΗΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ 



Η Θάλεια και ο Δημοσθένης, παιδιά ακόμα, συναντιούνται κάτω από μια καρυδιά, σε ένα ορεινό χωριό της Ευρυτανίας. Θα ξαναβρεθούν, ενήλικοι πλέον, στο Τορόντο του Καναδά, έχοντας επάνω του ο καθένας βαθιές πληγές που δύσκολα μπορούν να σβήσουν.





ΣΕΤ ΚΟΝΔΥΛΗΣ-ΔΑΜΙΑΝΟΥ 2018


 Κατηγορία : Λογοτεχνία

Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία

Ημ. Έκδοσης : 21/06/2018

Ηλικία : 18+

ISBN:5213005511654






Αποκτήστε τώρα τα μυθιστορήματα ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ και ΗΛΕΚΤΡΑ. ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ σε απίθανη τιμή! Το σετ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και περιλαμβάνει τα βιβλία:1. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ - αρχική τιμή 16,60 €
2. ΗΛΕΚΤΡΑ. ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ - αρχική τιμή 16,60 € 



ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ 
Κύπρος 1950. Στο ελληνοτουρκικό χωριό Ουρανός μεγαλώνει η Γαλήνη, η οποία έχει πάθος με τα τριαντάφυλλα που καλλιεργεί στον κήπο της. Το 1974 η Τουρκία θα εισβάλει στην Κύπρο και το μικρό χωριό θα βιώσει τον όλεθρο 





ΗΛΕΚΤΡΑ. ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ 
H Ηλέκτρα, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, παντρεύεται τον Ηλία και καταλήγει να τον ακολουθήσει στη Μαύρη Ήπειρο. Γρήγορα όμως αντιλαμβάνεται πως η Νιγηρία είναι μια γοητευτική αλλά επικίνδυνη χώρα, όπου δρα η εξτρεμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.






ΣΕΤ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΙΑΤΗ 2018

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 21/06/2018
Σελίδες : 0
Ηλικία : 18+
ISBN:5213005511678








Αποκτήστε τώρα τα μυθιστορήματα ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ και ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ σε απίθανη τιμή! Το σετ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και περιλαμβάνει τα βιβλία: 

1. ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ - αρχική τιμή 16,60 € 

2. ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ - αρχική τιμή 16,60 € 



ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ



Στα σαράντα δύο του χρόνια ο Αλέξανδρος Παυλής, πολιτικός μηχανικός, έπειτα από ένα σφοδρό αυτοκινητικό ατύχημα χάνει το φως του. Κι εκεί που πιστεύει ότι όλα έχουν τελειώσει γι’ αυτόν, ανακαλύπτει έναν καινούργιο κόσμο, άγνωστο, δύσκολο αλλά και μαγικό.  



ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ 



Η Μαργαρίτα από τα δώδεκά της χρόνια μεγάλωνε μαθαίνοντας να μισεί τον παιδικό της φίλο και τη μητέρα του, επειδή ο ίδιος ο πατέρας της τροφοδοτούσε την ψυχή της με δηλητήριο. Όταν μάθει την αλήθεια, είκοσι χρόνια μετά, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να επανορθώσει.





ΣΕΤ ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ-ΔΑΦΝΙΔΗ 2018

Κατηγορία : Λογοτεχνία

Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία

Ημ. Έκδοσης : 21/06/2018

Ηλικία : 18+

ISBN:5213005511647










Αποκτήστε τώρα τα μυθιστορήματα ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ! και ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ σε απίθανη τιμή! Το σετ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και περιλαμβάνει τα βιβλία: 1. ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ!- αρχική τιμή 16,60 €
2. ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ- αρχική τιμή 16,60 € 



ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ!



Από τη συγγραφέα των best sellers που έχουν χαρίσει εκατοντάδες χιλιάδες χαμόγελα, ένα διαχρονικό βιβλίο, που καταρρίπτει τον μύθο της ιδανικής μητέρας, της υπέροχης συζύγου και της τέλειας εργαζόμενης  



ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ 



Τα κακά νέα είναι ότι πέθανα. Τα καλά νέα είναι ότι ίσως και να είμαι ακόμη ζωντανός. Τώρα θα αναρωτηθείς πώς γίνεται αυτό. Κι όμως… γίνεται. Κι εγώ προ εκπλήξεως βρέθηκα, μη νομίζεις.





#beautydayswithabook #beautydaysblogbyMaryandEva #blog #blogger #εκδόσειςΨυχογιός #bookstagram #instabook #booklover #booktime #ilovebooks  #βιβλία

Τα βιβλία   θα τα βρείτε στα  συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία  και εδώ https://www.psichogios.gr/site/ 

 https://www.facebook.com/psichogios/

https://www.facebook.com/BeautyDayswithabook/?modal=admin_todo_tourhttps://www.facebook.com/BeautyDaysBlogbyMaryandEva/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ