5 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ E-BOOK και πώς να εγκαταστήσετε και να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αρχικά πρέπει να σας πω ότι είμαι λάτρης του βιβλίου ,όπως το έχουμε συνηθίσει ,να το πιάνουμε στα χέρια μας ,να το μυρίζουμε ,να τσακίζουμε τις σελίδες τους για να βρίσκουμε που σταματήσαμε και όλα αυτά και τα άλλα που λέμε εμείς οι βιβλιόφιλοι για τα αγαπημένα μας βιβλία.'Oμως τώρα που καλοκαιριάζει και πρέπει να τα πάρουμε μαζί μας  στις διακοπές και ο χώρος στις αποσκευές μας ειναι απαγορευτικός, για το βιβλίο μας η λύση ειναι μια ,το e-book . έψαξα λοιπόν και σας προτείνω 5 e-bookς για να τα έχετε μαζί σας στις διακοπές αλλά και στο λεωφορείο,το πλοίο ,το αεροπλάνο χωρίς να πιάνουν χώρο και να έχετε επιπλέον βάρος.Επίσης βρήκα στο youtube και σας προτείνω να δείτε και εσείς ,χρήσιμες οδηγίες ,  πώς να εγκαταστήσετε και να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ ,που σας προτείνω.


Ο Μαρξ και η κούκλα
 Συγγραφέας: Μαριάμ Ματζιντί 



Σειρά: Ξένη Λογοτεχνία
 Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούνιος 2018 
ISBN:978-618-01-2452-1 
ISBN Ebook: 978-618-01-2453-8 
Σελίδες: 280 Τιμή : 14,40 € 
Τιμή e-book: 10.99 € 
Μετάφραση: Σέβη Σπυριδογιαννάκη 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Από την κοιλιά ακόμη της μητέρας της, η Μαριάμ ζει από κοντά τις πρώτες ώρες της ιρανικής επανάστασης. Έξι χρόνια αργότερα, τη συνοδεύει στο Παρίσι για να συναντήσουν τον εξόριστο πατέρα της. Μέσα από τις αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων, η Μαριάμ θυμάται πώς εγκατέλειψε την πατρίδα της, πώς απομακρύνθηκε από την οικογένειά της, πώς έχασε τα παιχνίδια της που αναγκάστηκε να τα δώσει στα φτωχά παιδιά της Τεχεράνης υπό την πίεση των κομμουνιστών γονιών της, πώς ξέχασε σιγά σιγά τα περσικά και έβαλε στη ζωή της τα γαλλικά, για να τα απορρίψει εκ νέου και στη συνέχεια να τα υιοθετήσει ακόμη πιο δυναμικά, φτάνοντας στο σημείο να θάψει για πολλά χρόνια τη μητρική της γλώσσα. 

Η Μαριάμ Ματζιντί μιλάει με χιούμορ και τρυφερότητα για τις ρίζες της, τις οποίες αντιμετωπίζει ως βάρος, ως αφετηρία, ως μέσο κοινωνικοποίησης αλλά και ως στοιχείο γοητείας. Το βιβλίο τιμήθηκε με το βραβείο Goncourt Πρώτου Μυθιστορήματος


Κάνε μου έκπληξη!! 
Συγγραφέας: Σόφι Κινσέλα 



Σειρά: Ξένη Λογοτεχνία 
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούνιος 2018 
ISBN:978-618-01-2564-1 ISBN 
Ebook: 978-618-01-2565-8 
Σελίδες: 456 
Τιμή : 16,60 € 
Τιμή e-book: 12.99 € 
Μετάφραση: Νοέλα Ελιάσα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Σίλβι και ο Νταν είναι δέκα χρόνια μαζί. Έχουν ένα όμορφο σπίτι, ικανοποιητικές δουλειές, δυο χαριτωμένα δίδυμα κορίτσια, έναν ευτυχισμένο γάμο και ο ένας συμπληρώνει –κυριολεκτικά–τον άλλον. Μέχρι που κάποια στιγμή ένας γιατρός, σε έναν έλεγχο ρουτίνας, τους λέει ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν έτσι για άλλα εξήντα οκτώ χρόνια… Και τότε την ηρεμία διαδέχεται ο πανικός. Αποφασίζουν να βάλουν σε εφαρμογή την Επιχείρηση «Κάνε Μου Έκπληξη» για να διατηρήσουν τον γάμο τους ζωντανό και επιτυχημένο. Αλλά τα απρόσμενα δώρα, τα ραντεβού και οι σέξι φωτογραφίες καταλήγουν σε κωμικά και καταστροφικά αποτελέσματα. Σιγά σιγά οι εκπλήξεις μεταβάλλονται σε τρομακτικές αλήθειες. Και όταν αποκαλύπτεται ένα σκάνδαλο από το παρελθόν, η Σίλβι και ο Νταν αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ξέρουν πραγματικά ο ένας τον άλλον. Μια πανέξυπνη, διεισδυτική ματιά στην καρδιά ενός συνηθισμένου γάμου, μέσα από τη χιουμοριστική πένα της Σόφι Κινσέλα, που αποδεικνύει πώς αυτοί που αγαπάμε και νομίζουμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα από οποιονδήποτε μπορούν να μας εκπλήξουν περισσότερο από οποιονδήποτε. 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΣΟΦΙ ΚΙΝΣΕΛΑ γεννήθηκε στο Λονδίνο και σπούδασε πολιτικές επιστήμες, φιλοσοφία και οικονομικά στο Νιου Κόλετζ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει εργαστεί ως δασκάλα και δημοσιογράφος με ειδίκευση σε οικονομικά θέματα. Το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο έγραψε στην ηλικία των 24 ετών και εκδόθηκε με το πραγματικό της όνομα, Μάντλεν Ουίκαμ, αγκαλιάστηκε από αναγνώστες και κριτικούς και μπήκε στη λίστα των μπεστ σέλερ. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες και έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα. Ανάμεσά τους και η πασίγνωστη σειρά Ψωνίζω, άρα υπάρχω, η οποία έχει γυριστεί κινηματογραφική ταινία. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα μυθιστορήματά της ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, που ήταν υποψήφιο για το British Book Award 2006, ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΑ, ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ; και ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ. Η Σόφι Κινσέλα ζει στο Λονδίνο με τον άντρα της και τα τρία παιδιά τους.


ΡΟΖ ΣΤΟΡΙ 
Συγγραφέας: Γεωργία Δεμίρη


 Σειρά: Ελληνική Λογοτεχνία
 Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούνιος 2018
 ISBN:978-618-01-2684-6
 ISBN Ebook: 978-618-01-2685-3 
Σελίδες: 392
 Τιμή : 15,50 € 
Τιμή e-book: 11.99 €

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 Με τη γνωστή ανάλαφρη και χιουμοριστική γραφή της, η Γεωργία Δεμίρη μας δίνει το ιδανικό βιβλίο των ξέγνοιαστων διακοπών! Σπυριδούλα Συγγρού: νέα, όμορφη, ορφανή στους πέντε δρόμους, φοιτήτρια της Νομικής, πρώην βουλιμική, αγωνίστρια, παλεύει με νύχια και με δόντια, για να τα βγάλει πέρα με τις δυσκολίες της ζωής. Παράλληλα ψάχνει να βρει έναν δυνατό έρωτα. «Πόσο κλισέ!» όπως θα έλεγε και η ίδια. Βλαδίμηρος Ζαχάροφ-Ευγενικός: νέος, κούκλος, πλούσιος, καλομαθημένος, κοσμικός, υπερόπτης, γυναικάς, αρραβωνιασμένος με την τέλεια γυναίκα, δεν ψάχνει να βρει τίποτα, γιατί τα έχει χορτάσει όλα και πλήττει με τα πάντα. Το μόνο που τον απασχολεί είναι τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει στην εταιρεία του, τα οποία πιστεύει πως με τον επικείμενο γάμο του θα τακτοποιηθούν. Ο Βλαδίμηρος και η Σπυριδούλα, δυο άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους, γνωρίζονται ένα βράδυ σε κάποιο μπαρ και μαγνητίζονται ο ένας απ’ τον άλλο. Η σπίθα της έλξης που ανάβει ανάμεσά τους είναι ακαταμάχητη, όμως η πρώτη τους γνωριμία ολοκληρώνεται επεισοδιακά κι εκείνη εξαφανίζεται. Ο Βλαδίμηρος την ψάχνει, η Σπυριδούλα τον σκέφτεται, αλλά η ιστορία τους δείχνει να έχει τελειώσει πριν καν ξεκινήσει. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για αυτούς… Μια τρυφερή ιστορία αγάπης για έναν σύγχρονο πρίγκιπα του παραμυθιού, που ερωτεύεται μια φτωχή «Σταχτοπούτα». Ένα ροζ στόρι διανθισμένο με χιούμορ και πινελιές αισιοδοξίας. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΜΙΡΗ γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε αγγλική φιλολογία κι εργάστηκε για πολλά χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας σε ΜΜΕ όπως το STAR CHANNEL, o ANT1, o ALPHA κ.ά. Παράλληλα με τη συγγραφή ασχολείται επαγγελματικά με τη μετάφραση λογοτεχνικών κειμένων.Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν εννέα μυθιστορήματά της.




Η Ματωμένη Αρχόντισσα 
Συγγραφείς: Λία Ζώτου, Θοδωρής Καραγεωργίου


 Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2015 , 5.000 αντίτυπα
 ISBN:978-618-01-2554-2 
ISBN Ebook: 978-618-01-2555-9 
Σελίδες: 392 
Τιμή : 16,60 € 
Τιμή Ε-book: 12.99 €

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

Ένας έμπορος από την Οδησσό παίρνει όρκο βαρύ να διαδώσει παντού το όραμα της Φιλικής Εταιρείας. Ένας Ελβετός τυπογράφος αφήνει πίσω τη ζωή του για να λάβει μέρος στην Ελληνική Επανάσταση. Ένα αμούστακο αγόρι γίνεται τρανός καπετάνιος. Μια νεαρή Χιώτισσα δίνει τη δική της μάχη, έχοντας για μοναδικό όπλο την πένα της. Ένας Σουλιώτης βοηθάει μια χριστιανή και μια μουσουλμάνα να δραπετεύσουν από το χαρέμι του Αλή Πασά στα Γιάννενα. Η Ελλάδα φλέγεται, ματώνει, παλεύει να αποτινάξει τον ζυγό της σκλαβιάς από πάνω της. Κι η Ιστορία εκεί, πάντοτε παρούσα, να καθορίζει τα βήματα όλων, να τους οδηγεί, άλλοτε σωστά και άλλοτε λανθασμένα, να τους χαρίζει χαρές και πίκρες, να γράφει τις σελίδες της ζωής τους πότε με την απελπισία και πότε με τον έρωτα, πότε με τον θάνατο και πότε με την ελευθερία. «Τι είναι για μένα η Ελλάδα; Να, σαν να τη βλέπω τώρα δα μπροστά μου... Μια γυναίκα λεβέντισσα, μια γυναίκα αρχόντισσα που στέκει περήφανη κι αγέρωχη. Με τη λευκή την πουκαμίσα της, τη χρυσοποίκιλτη φορεσιά της. Μπορώ, θαρρείς, ν’ αγγίξω το υφάδι της. Μία γυναίκα στριμωγμένη στη γωνιά, απ’ όλους σας κυκλωμένη. Μα πάνω της βαστάει λεπίδι, και το ’χει πιότερο να πεθάνει παρά να πέσει στα βρομερά σας χέρια!» Ένα αριστοτεχνικά γραμμένο μυθιστόρημα για μια από τις πιο σημαντικές ιστορικές περιόδους της νεότερης Ελλάδας. 


 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

 Η Λία Ζώτου και ο Θοδωρής Καραγεωργίου γεννήθηκαν σε δυο γειτονικά χωριά της Καβάλας. Η Λία σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εκτός από την ανάγνωση βιβλίων, η οποία τη βοηθά να γνωρίζει νέους κόσμους, λατρεύει τη ζωγραφική και τη φωτογραφία. Ο Θοδωρής έχει σπουδάσει νομικά στο πανεπιστήμιο Metropolitan του Λονδίνου. Στη συγγραφή τον οδήγησε η παρατήρηση της ζωής, της συμπεριφοράς και της εξωτερίκευσης του εσωτερικού κόσμου του ανθρώπου. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία τους ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΩΝ, ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ και ΣΑΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ, καθώς και το νεανικό μυθιστόρημα Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.



«Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ»
Συγγραφέας -Μπιρχίνια Μπαγιέχο



 Σειρά: Ξένη Λογοτεχνία 
Πρώτη Έκδοση: Δεκέμβριος 2016
Μεταφραστής: Θεοδώρα Δαρβίρη 
ISBN: 978-618-01-1831-5 
ISBN Ebook: 978-618-01-1832-2 
Σελίδες: 512 
Τιμή : 17,70 €
 Τιμή E book: 13,99 € 



Η ταινία «Loving Pablo», που βασίζεται στο βιβλίο «Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ» βγαίνει στις αίθουσες στις 21/06 Ο Ισπανός σκηνοθέτης Φερνάντο Λεόν Ντε Αρανόα φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ερωτική ιστορία του διαβόητου Patron της κοκαΐνης Πάμπλο Εσκομπάρ με την Κολομβιανή celebrity – δημοσιογράφο Μπιρχίνια Μπαγιέχο. Το πληθωρικό κινηματογραφικό ζευγάρι Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ ενσαρκώνουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο της ιστορίας, όπως της αφηγήθηκε η Μπιρχίνια Μπαγιέχο στο βιβλίο της «Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ» το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός (ημερομηνία πρώτης έκδοσης Δεκέμβριος 2016). 

Συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης: Τον Ιούλιο του 2006 ένα αεροπλάνο του DEA έβγαλε την Μπιρχίνια Μπαγέχο από την Κολομβία. Η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο γιατί ήταν μάρτυρας-κλειδί στις δύο πιο σημαντικές δίκες του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα στη χώρα της: στη δίκη για τη δολοφονία ενός υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας και στη δίκη για την κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου, όπου έχασαν τη ζωή τους περίπου εκατό άτομα, μεταξύ άλλων δικαστές, αντάρτες και πολίτες. Είκοσι οκτώ χρόνια πριν, η Μπιρχίνια Μπαγέχο ήταν τηλεπαρουσιάστρια στην Κολομβία και μοντέλο που εμφανιζόταν στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών. Το 1982 γνώρισε τον Πάμπλο Εσκομπάρ, έναν μυστηριώδη τριαντατριάχρονο πολιτικό που, στην πραγματικότητα, κινούσε τα νήματα ενός ασύλληπτα πλούσιου κόσμου, όπου μεγάλο μέρος της αδιάλειπτης ροής χρήματος –προερχόμενου από το εμπόριο κοκαΐνης– διοχετευόταν σε φιλανθρωπικά έργα και σε προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων για την προεδρία, τους οποίους επέλεγε ο ίδιος. Το βιβλίο αυτό είναι η παθιασμένη ιστορία ενός έρωτα που μετατράπηκε σε χρονικό φρίκης και ντροπής, και περιγράφει την εξέλιξη ενός από τα πιο διαβολικά εγκληματικά μυαλά της εποχής μας: την ικανότητά του να προκαλεί τρόμο και να προάγει τη διαφθορά, τους δεσμούς ανάμεσα στις παράνομες δουλειές του και σε διάφορους κρατικούς άρχοντες, τις δολοφονίες υποψήφιων για την προεδρία και τον πόλεμο που βύθισε όλη τη χώρα στο σκοτάδι. Το Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ είναι μια μοναδική προσωπική ματιά στον χαρακτήρα και στη ζωή του θρυλικού βαρόνου των ναρκωτικών, γεμάτη λάμψη αλλά και διαποτισμένη από τη λαχτάρα της ηρωίδας για επιβίωση, ενώ δε λείπει και το χιούμορ. Η Μπιρχίνια Μπαγέχο διηγείται αυτή τη σκληρή ιστορία όπως κανένας άλλος δε θα μπορούσε να το κάνει.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 

Η ΜΠΙΡΧΙΝΙΑ ΜΠΑΓΕΧΟ ήταν τηλεπαρουσιάστρια στην Κολομβία και μοντέλο που εμφανιζόταν στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών. Το 1982 γνώρισε τον Πάμπλο Εσκομπάρ, έναν μυστηριώδη τριαντατριάχρονο πολιτικό που, στην πραγματικότητα, κινούσε τα νήματα ενός ασύλληπτα πλούσιου κόσμου, όπου μεγάλο μέρος της αδιάλειπτης ροής χρήματος –προερχόμενου από το εμπόριο κοκαΐνης– διοχετευόταν σε φιλανθρωπικά έργα και σε προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων για την προεδρία, τους οποίους επέλεγε ο ίδιος.




Πώς να εγκαταστήσετε και να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ,χρήσιμες οδηγίες .





Για τους αμετανόητους και λάτρεις του  βιβλίου ,που θέλουν να το πιάνουν και να ξεφυλλίζουν τις σελίδες με τα χερια τους, κυκλοφορούν και τα κλασσικά μας βιβλία. Μεταξύ μας εγώ παράγγειλα βιβλία. Εσείς τι προτιμάτε ? περιμένω τα σχόλια σας !

#beautydaysblogbyMaryandEva #beautydayswithabook #blog #blogger #εκδόσειςΨυχογιός #bookstagram #instabook #booklover #booktime #ilovebooks  #βιβλία


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ