Βιβλιοκριτική για το ΟΛΕΘΡΙΟ ΠΑΘΟΣ!!!!

ΟΛΕΘΡΙΟ ΠΑΘΟΣ της ΝΙΚΟΛ-ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Αισθηματικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 376
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 8η


remote.jpg (1)

Το βιβλίο ΟΛΕΘΡΙΟ ΠΑΘΟΣ απο τις εκδόσεις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS, έφτασε στα χέρια μου την Πέμπτη το μεσημέρι  και ξεκίνησα να το διαβάζω αμέσως ,αφού είχα ελεύθερο χρόνο.Το διάβασα μονομιάς και μέχρι  αργά το βραδυ το είχα τελειώσει, με πολύ μικρά διαλείμματα.
Αν και το τέλος του, φαινόταν προβλέψιμο ,είχε ενδιαφέρον η ιστορία της Χαράς και του Τάσου,του Ανέστη,της Τζόις αλλά και του νεαρού Αρη.
Γραμμένο σε απλή γλώσσα , από την συγγραφέα ,σε βοηθάει να ταξιδέψεις από το παρελθόν στο σήμερα χωρίς να μπερδεύεσαι , σε κρατάει σε αγωνία  για την εξέλιξη, για  παλιές ιστορίες αγάπης και το μέλλον τους   ,με πολλές  ανατροπές , μέχρι την τελευταία του σελίδα. Βρήκα ότι σε κάποια σημεία η συγγραφέας επαναλαμβάνεται χωρίς αυτό όμως να ενοχλεί .
Το βιβλίο , όπως σας είπα προχωράει και διαβάζεται εύκολα χάρη στην απλή γραφή της συγγραφέως , τις όμορφες και περιγραφικές της εικόνες .Μια παλιά  ιστορία αγάπης  ,ένας καινούργιος έρωτας  ,μυστικά καλά κρυμμένα βγαίνουν στην επιφάνεια μετά από πολλά χρόνια ,άνθρωποι που χάθηκαν στο παρελθόν  ξαναβρίσκονται , δίνονται εξηγήσεις σε αναπάντητα μυστικά χρόνων ,μεγάλες αλήθειες επιτέλους λέγονται  και η συγγραφέας έξυπνα αφήνει σε εμάς να δώσουμε το τέλος σε μια ιστορία αγάπης που καλά κράτησε κρυμμένη στο μυαλό και τις καρδιές των πρωταγωνιστών ,χρόνια τώρα ή μήπως κρατάει ακόμη ή μήπως όχι ???
Αν και εσείς το διαβάσατε περιμενω τα σχόλιά σας, εγώ το βρήκα αρκετά  καλό και περιμενω σύντομα ένα καινούργιο από την συγγραφέα .Αν δεν το διαβάσατε και σας αρέσουν τα βιβλία με αισθηματικό περιεχόμενο σας το προτείνω.

Λίγα λόγια για το βιβλίο και την συγγραφέα μπορείτε να διαβάσετε εδώ  https://wordpress.com/post/beautydayssite.wordpress.com/2714

Το βιβλίο κυκλοφόρησε από τις  
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS
και μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ 
https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1005556/olethrio-pathos

#beautydayswithabook  #blog #blogger #εκδόσειςΨυχογιός #bookstagram #instabook #booklover #booktime #ilovebooks  #βιβλία


https://www.facebook.com/psichogios/
https://www.facebook.com/BeautyDayswithabook/?modal=admin_todo_tour

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ -Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε 🎄🎅

10+1 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ